Itt kezdj ha vállalkozást indítanál

Isten hozott a blogunkon! Ezen az oldalon igyekeztünk összeszedni minden szükséges információt és inspirációt, amire szükséged lehet az online vállalkozásod elindításához. Ha új vagy a digitális üzleti világban, vagy már van némi tapasztalatod, de friss ötletekre vágysz, akkor a helyes helyen jársz!

Legyen szó webshop indításról, egyedi weboldal építéséről, fizetett hirdetésekről,  keresőoptimalizálásról, a közösségi média vagy az email marketing rejtelmeiről, itt összegyűjtöttünk egy helyen minden tudást, ami szükséges az elinduláshoz. Ha elmélyülnél egy-egy témában, lesd meg további anyagainkat a kategória oldalakon.

Weboldal készítés

Webshop indítás

Hogyan indíts webáruházat 2023-ban?

Hogyan indíts webáruházat 2023-ban?

Olvasási idő: 10 perc Szeretnél saját webáruházat indítani, hogy online értékesíthesd termékeidet és szolgáltatásaidat? Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan hozd létre saját webáruházadat lépésről lépésre, kihasználva a WordPress és

Teljes cikk megnyitása

Minden ami marketing

Email marketing alapok

Email marketing alapok

Olvasási idő: 8 perc A modern üzleti világban az online marketing nélkülözhetetlen eszköz a vállalkozások számára, hogy elérjék és megtartsák a potenciális vásárlókat. Az egyik leghatékonyabb és legnépszerűbb módszer

Teljes cikk megnyitása

SEO, keresőoptimalizálás

AI, mesterséges intelligencia

Egyéb érdekességek

Mi az a CRM_ Definíció + Előnyök

Mi az a CRM? Definíció + Előnyök

Olvasási idő: 8 perc Mit jelent az ügyfélkapcsolat-kezelés (CRM) a marketingesek számára, és hogyan segíthetnek a CRM eszközök az ügyféladatok megértésében és ezáltal jobb marketing stratégia kidolgozásában? CRM definíció:

Teljes cikk megnyitása
Miért a Tárhely.Eu a legjobb választás?
Scroll to Top