Webshop tárhely választás: Miért fontos, és hogyan kezdd el?

2024.02.12.
Olvasási idő: 13 perc

Webshop tárhely választás_ Miért fontos, és hogyan kezdd el borítókép

Egy sikeres online vállalkozás alapja a megfelelő tárhelyszolgáltató megtalálásával kezdődik. Ahhoz, hogy stabil alapokról indítsd a webáruházad, tudnod kell, hogy milyen feltételeknek kell teljesülnie, és milyen szerepet tölt be egy jó tárhelyszolgáltató ebben. Az ideális webshop tárhely kiválasztása előtt érdemes átgondolni, hogy pontosan milyen szolgáltatásokra van szükséged, és milyen funkcionalitást vársz el a tárhelyszolgáltatótól.

A webshop működésének zavartalansága és sebessége kulcsfontosságú a vásárlói élmény szempontjából, ezért érdemes tudni, hogy mely tényezők befolyásolják ezeket. Nem mindegy például, hogy milyen webáruház motort használsz, milyen eszközökkel lett felépítve a felhasználói oldal, hány terméket árulsz vagy hány látogató érkezik az oldaladra.

Sokan az online vállalkozás indításakor nem gondolnak a tárhely szerepére, de hosszú távon ez lehet a siker kulcsa vagy kudarc egyik oka.  Olyan ez, mint a házépítés – ha nem erős és stabil alapokra építkezel, akkor az később rengeteg fejfájást tud okozni. Az alacsony költséggel működő tárhelyszolgáltatók néha vonzónak tűnhetnek, de az olcsóság könnyen csapdává válhat. Az ilyen szolgáltatók gyakran korlátozott szolgáltatásokat kínálnak, és ez olyan problémát okozhat, mint például elveszett adatok, lassú oldalak, és problémák az e-mailekkel. A legrosszabb esetben a megrendelések sem érkeznek be, ami egy vállalkozás számára komoly veszteségekkel járhat.

Tehát, amikor webáruházad tárhelyét kiválasztod, gondold át alaposan, hogy pontosan mire van szükséged, és ne engedd, hogy az olcsóság vagy a látszólagos ajánlatok eltereljék a figyelmedet. Ebben a cikkben igyekszünk átadni minden fontos tudást és tippet, hogy ki tudd választani a számodra legmegfelelőbb szolgáltatót.

E-kereskedelmi bumm

Mielőtt elmélyednénk a tárhely választás rejtelmeiben, érdemes néhány szót ejteni az e-kereskedelemmel kapcsolatban.

Az e-kereskedelem már régóta jelen van az életünkben, de a 2019-ben indult COVID-járványhoz kapcsolódó üzleti korlátozások globális paradigmaváltást kényszerítettek ki a digitális gazdaság irányába, ami az online értékesítés hirtelen növekedését eredményezte.

Ez a növekedés azóta lelassult egy kicsit, de továbbra se állt meg. Az e-kereskedelem továbbra is egy jövedelmező üzleti lehetőség és ha megvan a vágy és a tudás hozzá, akkor érdemes belevágni.

Nézzünk is néhány aktuális statisztika az e-kereskedelemmel kapcsolatban:

 • Előrejelzések szerint az idei év (2023) végére a magyar e-kereskedelem piac értéke meghaladja a862 milliárd forintot.
 • Magyarországon közel5 millió e-kereskedelmi felhasználó van, ami azt jelenti, hogy a népesség nagyjából 50%-a online (is) intézi a vásárlást. Ez a szám becslések szerint öt éven belül közel 60%-ra nő.
 • A legjelentősebb e-kereskedelmi szektor adivat, amely a magyar e-kereskedelmi bevételek 40%-át adja. A második helyen azelektronikai és digitális eszközök állnak 25%-kal, majd ezt követi azélelmiszer és testápolás kategória 14%-kal. Az utolsó két ágazat ajáték, hobbi és barkácsolás, 12%-kal, valamint abútorok és berendezések, 9%-kal.
 • A globális e-kereskedelmi piac várhatóan 2023-ban eléri a 6,3 billió dollárt. Ez a szám az előrejelzések szerint a következő néhány évben továbbra növekedni fog, ami azt jelenti, hogy ahatárok nélküli e-kereskedelem lehetőséggé válik az online kiskereskedők számára.
 • 2024-re a teljeskiskereskedelmi forgalom 21,2%-a online fog történni.

Annak érdekében, hogy te is beléphess erre a piacra, és sikeres webshop tulajdonos legyél, először is egy megbízható webtárhelyre és modern webshop platformra lesz szükséged. Az elavult, rossz felhasználói élményt nyújtó vagy nem megfelelő biztonságot garantáló megoldások súlyos hátrányt jelentenek a versenyben.

Tárhely.Eu logó
+
Woo logo
Magyarország első számú legnépszerűbb legtapasztaltabb Woo tárhely szolgáltatója

Woo (WooCoomerce), az egyik legnépszerűbb e-kereskedelmi platform

Az e-kereskedelem terén rengeteg lehetőség és platform áll rendelkezésre, amelyek közül az egyik legnépszerűbb választás a Woo. Népszerűsége az aktív fejlesztői csapat mellett abban rejlik, hogy az internet legelterjedtebb tartalomkezelő rendszerére, a WordPressre épül. Ez a testreszabhatóság végtelen tárházát hozta el a webáruház tulajdonosoknak, amit a több, mint 6000 integrációs lehetőség és bővítmény tesz lehetővé.

Bár a WordPress eredetileg egy egyszerű tartalomkezelő rendszernek indult, rugalmassága és bővíthetősége számos fejlesztő csapatot vonzott magához. A Woo célja, hogy ezt az alap tartalomkezelő rendszert kibővítse és felruházza a webáruházhoz szükséges tulajdonságokkal és funkcionalitással, így lehetőséget biztosítva az online értékesítésre.

Gondolj úgy a WordPressre, mint egy okostelefonra, amely önmagában egy limitált eszköz, de különböző alkalmazásokkal kibővítve, gyakorlatilag bármit csinálhatsz vele.

Kevés olyan hihetetlen erős és rugalmas eszköz áll a rendelkezésünkre, mint ingyenes WordPress.

A témával kapcsolatban számos cikket publikáltunk már, amiketide kattintva meg is tudsz nézni. Kifejezetten webáruház indítással kapcsolatban is készítettünk tartalmat, amit pedigitt érhetsz el.Viszont ne szaladjunk ennyire előre! Ahhoz, hogy eljussunk a WordPressig és Woo-ig, meg kell tegyük a legfontosabb lépést, azaz a megfelelő tárhelyszolgáltató kiválasztását. Ezzel a cikkel pedig ehhez kínálunk tippeket és tanácsokat.

Mire van szükséged egy webshophoz?

Legelőször szükséged lesz egy tárhelyre, ami elengedhetetlen szerepet játszik a WordPress weboldalak üzemeltetésében, hiszen ez biztosítja, hogy a honlap mindig elérhető legyen az interneten.

A tárhely maga olyan szervereken található, amelyeken a webshopod fájljait, képeit, programjait és adatbázisait helyezheted el. Ezek a szerverek folyamatosan kapcsolódnak az internethez, így a weboldalad világszerte bármikor hozzáférhető.

A tárhelyszolgáltató kiválasztása során különös figyelmet kell fordítani a megbízhatóságra és a biztonságra, mivel az e-kereskedelem világában ezek kulcsfontosságúak a sikerhez.

Az alapigények közé tartozik továbbá:

 • Megfelelő memória kapacitás: Minimum 512MB – 1024 MB
 • Elegendő tárhely méret: A webshop rendszerének minimum 500 MB alap tárhely és 50 MB hely az adatbázisnak, plusz tárhely a képeknek, így összességében legalább 1-2 GB
 • HTTPS, SSL támogatás: A biztonságos eléréshez
 • PHP verzió: Aktuálisan minimum 7.4, de a WordPress már támogatja a 8.x verziókat is, így érdemes inkább azt használni

További reális elvárások lehetnek a tárhelyszolgáltatóval szemben, például a rendelkezésre állás, a PHP verzió változtatási lehetősége, napi biztonsági mentés, gyors reakcióidő, valamint felhasználóbarát adminisztrációs felület.

A tárhely a webáruházad háttértámogatása, és gondoskodik róla, hogy webshop mindig elérhető legyen. Éppen ezért fontos, hogy a megfelelő tárhelyszolgáltatót válassz, és ne higgy az ingyenes ajánlatokban. Az e-kereskedelem világában a megbízhatóság és biztonság kulcsfontosságúak, ezért a választásodat alaposan fontold meg.

A tárhelyszolgáltató kiválasztásának szempontjai

Amikor a vállalkozásodhoz megfelelő tárhelyszolgáltatót választasz, először is fontos szem előtt tartanod a vállalkozásod fejlődési lehetőségeit. Ne vágj bele vakon a szolgáltatók kínálatába. Ha kell, akár szakember segítségét is kérheted, hogy megtudd, mely szempontoknak kell megfelelnie a vállalkozásodhoz ideális tárhelyszolgáltatónak.

Az ajánlatok között gyakran találunk csábító szavakat és ígéreteket, de ami igazán számít az a megbízhatóság és a személyre szabott szolgáltatások. Tehát ne kapkodd el a választást, mivel ez egy hosszú távra szóló kapcsolat. Ha rosszul választasz, az megkeserítheti a mindennapjaidat.

Most nézzük azokat a szempontokat, amelyek a leginkább fontos szem előtt tartani a választásnál.

Tárhely.Eu logó
+
Woo logo
Magyarország első számú legnépszerűbb legtapasztaltabb Woo tárhely szolgáltatója

Mekkora tárhelyre van szükség

Amikor tárhelyet választasz, a méret nagyon fontos tényező. Jó ha bőven van hely, de nem feltétlenül a legnagyobbra van mindig szükség. Egy átlagos webshophoz termékszámtól és feltöltött képek számától függően általában elég 1-2 GB tárhely. Fontos szem előtt tartani, hogy ez egy irány szám, nincs kőbe vésve, éppen ezért érdemes tisztában lenni a bővítési lehetőségekkel, mivel a növekvő igényekhez könnyen kell tudni alkalmazkodni anélkül, hogy ez különösebb fejfájást vagy hatalmas plusz költséget jelentene.

Megbízható és gyors tárhely

Az egyik legfontosabb tényező egy webshop esetén a betöltési idő. Ma már senki sem várhatja el a felhasználóktól, hogy lassú weboldalakon időzzenek. A várakozási idő napjainkra néhány másodpercre csökkent, és bár egy webáruház gyorsasága több tényezőből áll, az egyik legfontosabb a tárhely sebessége.

Az olcsó, túlterhelt tárhelyszolgáltatók választása profitveszteséget eredményezhet, különösen webáruházak esetében. A weboldal sebessége az egyik legfontosabb tényező a felhasználói elégedettség és a konverziók szempontjából.

Mennyi e-mail fiók engedélyezett

A cég fejlődésének tempójától függően az e-mail fiókok számát bármennyire növelheted. Általában egy kisvállalkozásnak minimum 10 e-mail fiókra van szüksége, de hosszú távon a legjobb, ha nincs meghatározva a szám.

Plusz gondolat, hogy a legtöbb tárhely nem kinál felhasználóbarát felületet a levelezés kezeléséhez, ezért miután létrehoztad a domain címhez tartozó e-mail fiókot, érdemes lehet összekötni a Gmaillel, ami kényelmesebb és kiterjedtebb funkcionalitást biztosít, és némi beállítást követően saját domain címes e-mail fiókokkal is használhatod.

Ingyenes SSL tanúsítvány

Az SSL tanúsítvány létfontosságú a weboldalad számára. Azok az oldalak, amelyek használják, biztonságosabbnak és megbízhatóbbnak számítanak a Google és a felhasználók szemében is. Az URL címnek https:// előtaggal kell kezdődnie, hogy a böngészők biztonságosnak értékeljék.

A https:// azt jelzi, hogy az oldal SSL kapcsolaton keresztül érhető el, és a felhasználók adatai biztonságban vannak. Sok jó tárhelyszolgáltató ingyenes SSL tanúsítvánnyal rendelkezik, de ha az adott szolgáltatónál nincs ilyen lehetőség, érdemes másik szolgáltatót választani a biztonság érdekében. Az online adatvédelem kritikus fontosságú, és nem érdemes kockáztatni.

Legyen választható PHP verzió

A PHP az a programnyelv, amely a szerver oldalon feldolgozza és kiszolgálja a felhasználói kéréseket. A WordPress általában a legfrissebb PHP verziót ajánlja, ami jelenleg ugyan a 8.1-es verzió, de a 7.4-es verzió is tökéletesen alkalmas a gyors WordPress élményhez.

Az újabb PHP verziók gyorsabb teljesítményt biztosítanak, de fontos megjegyezni, hogy azok a WordPress sablonok és bővítmények, amelyek korábbi PHP verzióhoz készültek, lehet, hogy nem kompatibilisek az új verziókkal. A minimum ajánlott verzió szám a 7.4, és bár a jobb tárhelyeknél beállítható a verziószám, ennél alacsonyabb PHP verzióval készült weboldalak esetén érdemes felújítással számolni. Az új weboldalhoz mindenképpen olyan tárhelyszolgáltatót válassz, ahol használható a legfrissebb PHP verzió.

Rendszeres, automatizált biztonsági mentések

Egy modern tárhelyszolgáltatónál az automatikus biztonsági mentés alapkövetelmény. Fontos, hogy legalább naponta készüljön biztonsági mentés az egész weboldalról, különösen, ha gyakran frissíted a tartalmát. A mentések segítenek a honlap helyreállításában probléma esetén, ezért olyan szolgáltatót érdemes választani, ahol nincsenek plusz költségek a mentés visszaállításáért. Emellett ajánlott saját biztonsági mentéseket is készíteni a WordPress admin felületén.

Érdemes tisztában lenni azzal, hogy hány napra visszamenőleg őrzi meg a tárhely szolgáltató az adatokat, illetve, hogy a mentéseket külön szerveren tárolják-e (offsite backup). Ha nincs offsite backup – ami azt jelenti, hogy a fontos adatokat az adatközponttól egy földrajzilag távol eső helyszínen tárolják – az hatalmas kockázatot jelenthet az adatok elvesztése szempontjából. Ha ugyanott tárolják a biztonsági mentéseket, ahol az eredeti fájlokat, akkor egy támadás esetén a biztonsági mentések is könnyen sérülhetnek vagy elveszhetnek… Ezt senki sem szeretné, ezért győződj meg róla, hogy olyan tárhely szolgáltatót választasz, aki szolgáltat offsite biztonsági mentéseket.

Biztonsági elvárások

Az internetes tárhely szolgáltatók között nagy különbségek vannak a biztonság terén. Az igazán biztonságos tárhelyek saját védelemmel rendelkeznek, amelyek hatékonyan védik a weboldalakat a kártékony támadásoktól (például túlterheléses támadás). Emellett erős tűzfalat használnak, amely segít megvédeni az oldalakat. Ezen kívül olyan megoldásokat kínálnak a kártékony kódok felkutatására, amelyek tovább erősítik a biztonságot.

Rossz minőségű tárhelyeken gyakran előfordul, hogy egy vírus egy másik weboldalról kerül át az oldalra, amely ugyanazon a szerveren fut. Ilyen esetekben a honlapok nem eléggé elkülönítettek egymástól, és a tisztítás ellenére ismét vírusosak lehetnek. Ellenben a biztonságos, profi tárhelyeken a honlapok teljesen el vannak különítve egymástól, így kizárják az ilyen problémákat.

Tárhely.Eu logó
+
Woo logo
Magyarország első számú legnépszerűbb legtapasztaltabb Woo tárhely szolgáltatója

Adminisztrációs felület és WordPress telepítés

A tárhely felhasználói felületének egyszerűnek és könnyen használhatónak kell lennie. Ha nem így van, akkor a legkisebb szerkesztési feladatok is fejtörést okozhatnak, és folyamatos ügyfélszolgálati segítségre lehet szükség. Az egyszerű és felhasználóbarát felület segít a napi feladatok gördülékeny végrehajtásában.

Emellett a WordPress telepítése ugyan egyszeri feladat, és nem igényel különösebb technikai tudást, de jóval kényelmesebb, ha a tárhely kínál egy gyors, pár adatot igénylő folyamatot az elvégzésére. A jobb tárhely szolgáltatóknál ez alapból elérhető, így megkímélheted magad a bonyolult FTP feltöltéstől és telepítéstől. A gyorstelepítővel néhány egyszerű lépés után már működik is az alap WordPress.

Milyen az ügyfélszolgálat

Bárkivel előfordulhat, hogy elakad, kérdése van, valami nem úgy működik, ahogy kellene, vagy nem talál egy funkciót. Ilyenkor különösen fontos, hogy gyors és segítőkész legyen az ügyfélszolgálat. Ha már a teszt időszakban akadnak problémák, és a kommunikáció gyatra, kevés információval szolgál vagy akár lekicsinylő vagy lekezelő, az nagyon nem jó előjel a jövőre nézve. Elég idegesítő tud lenni, amikor segítséget kérsz, de a tárhelyszolgáltató lassan reagál és akkor se olyan minőségben, ahogy elvárnád. Néha még a legkisebb problémák is sok bosszúságot okozhatnak, és az ügyfélszolgálati támogatás hiánya nem segít. Az igazán jó tárhelyszolgáltató mindenféle kérdésre türelmesen válaszol, akár technikai hozzáértés nélkül is.

A tárhely ára

A tárhelyszolgáltató kiválasztásakor fontos figyelembe venni az árat, és az olcsóság és a minőség közötti egyensúlyt megtalálni. Általában a 15-20 ezer forint közötti éves díj az elfogadható tartomány, ennél olcsóbbat választani nem ajánlott. Az ennél olcsóbb szolgáltatók általában kevésbé megbízhatók, gyakran alulképzett szakemberekkel dolgoznak, korlátozott szolgáltatást és alacsony teljesítményt nyújtanak, így érdemes ezeket elkerülni. A vállalkozásod sikerét nagyban befolyásolhatja a választott tárhelyszolgáltató minősége, éppen ezért nem érdemes ezen spóroljunk.

A választásnál mérlegelni kell, hogy mit tartalmaz az alapcsomag, és mit kínálnak a drágábbakban? Az ár/érték arány, a teljesítmény, a biztonság, a támogatás, a bővítési lehetőségek, és mindaz amit eddig felsoroltunk olyan fontos tényezők, amiket érdemes számításba venni a megfelelő szolgáltató kiválasztásakor. A különbségek jelentősek lehetnek az egyes szolgáltatók között, ezért alaposan érdemes átgondolni a döntést.

Néhány hasznos technikai infó tárhely választáshoz

Milyen tárhely típusok léteznek?

 • Osztott tárhely (Shared Hosting): Olcsó választás, amely nagy forgalom esetén könnyen lelassulhat. Kis és közepes weboldalakhoz ideális lehet, de webáruházakhoz nem ajánlott.
 • Virtuális privát szerver (VPS): Rugalmas megoldás, de technikai ismereteket igényel, amihez érdemes lehet szakértőt felkérni. Nagy forgalmú weboldalakhoz és webshopokhoz ajánlott.
 • Menedzselt szerver: Drágább, de sokkal megbízhatóbb a többinél. A szolgáltató kezeli a frissítéseket, beleértve a WordPresst is. Biztonságos választás a legtöbb esetben.
 • Dedikált szerver: Csak nagy webáruháznak ajánlott, amelyek nem szeretnének másokkal osztozni a szerveren. Stabil és megbízható, de drága és szakembert igényel.
 • Felhő alapú tárhely (Cloud): Kiváló teljesítményt nyújt, és könnyen igazítható az igényeidhez. Drága, de jó minőséget és biztonságot kapsz cserébe.

HDD, SSD vagy NVMe? Mi a különbség és melyikre van szükséged?

A HDD egy mechanikus mágneses lemez, melyen az adatok találhatók, amit olvasókar segítségével érnek el. A forgás sebessége határozza meg a gyorsaságát, de hibásodásra hajlamos. A többszörös backup rendszerek révén azonban megbízható és széles körben elterjedt megoldás.

Az SSD, mikrochipeken tárolja az adatokat, ami gyors és fizikai korlátok nélküli hozzáférést biztosít. A válaszidő is rövidebb, és hosszabb élettartammal rendelkezik. Az SSD ideális nagy mennyiségű és több adatbázissal dolgozó weboldalak, webáruházak, valamint nagy látogatottságú oldalak számára.

Az NVMe, vagy Non-Volatile Memory Express, az adatátvitel új szintjét képviseli a tárolóeszközök között. Az NVMe szintén mikrochipeken tárolja azokat, viszont a kivételes sebességű adatátvitel és rövid válaszidő révén felülmúlja az SSD teljesítményét. Tekinthetünk úgy az NVMe-re, mint egy gyorsabb és hatékonyabb SSD.

A választás a felhasználás függvénye:

 • a HDD kissé már idejét múlt technológia, és sok tárhely szolgáltató már nem is támogatja, nem érdemes ebbe fektetni,
 • az SSD már egy jó választás lehet, hiszen nagy adatmennyiséget képes kezelni gyorsan,
 • de ha igazán kimagasló teljesítményt szeretnél elérni, akkor az NVMe a legjobb választás, mert ez nyújtja az igazi csúcsteljesítményt.
Tárhely.Eu logó
+
Woo logo
Magyarország első számú legnépszerűbb legtapasztaltabb Woo tárhely szolgáltatója

Honnan lehet felismerni a rossz tárhelyszolgáltatót?

A rossz tárhelyszolgáltatók felismerése kulcsfontosságú a problémák elkerülése érdekében. Néhány jellemző dolog, amelyek alapján fel lehet ismerni őket:

 • A szolgáltatások minőségét háttérbe helyezik a marketing kampányokkal szemben.
 • Az ügyfélszolgálat elérhetetlen vagy nem nyújt megfelelő segítséget.
 • Lassú az adminisztráció és a weboldal/webáruház kiszolgálása.
 • Gyakori hibaüzenetek és képtelen problémák megoldása esetén az egész weboldalt vagy webáruházat át kell költöztetni, mert nem tudják megoldani a problémát.
 • Túl szép ígéretek és gyanúsan alacsony árak.

Melyik Magyarország legnépszerűbb tárhely szolgáltatója?

Mi, aTárhely.eu kiemelkedő választás vagyunk a weboldal-üzemeltetés terén, és erős alapunk van ennek az állításnak a megerősítésére:

 • 2020, 2021 és 2022 évben végzett országos, független reprezentatív telefonos közvélemény kutatás alapján mi vagyunk Magyarország legnépszerűbb tárhely szolgáltatója.
 • Minket választ a legtöbb magyarországi weboldal-tulajdonos.
 • 2022-ben és 2023-ban is elnyertük a SuperBrands díjat.
 • Magyarországon egyedülálló gyorsaságú csúcstechnológiát használunk.
 • Csapata jelentős szakmai tapasztalattal rendelkezik, több munkatársuk is évtizedes szakmai múlttal relndelkezik.
 • Az online ticketekre 80%-ban 1 órán belül érkezik válasz, ami kiemelkedően gyors ügyintézést jelent.
 • Több, mint 10.000 weboldal optimalizálását és gyorsítását végeztük már el, aminek hála kimagasló szakértelemre tettünk szert ezen a területen.

Exkluzív és professzionális megoldásaink – a sokéves tapasztalatunk és a legtöbb hazai weboldal kiszolgálásában szerzett rutinunk révén – kiemelkednek a magyar tárhely szolgáltatók piacán.

Az NVMe csúcstechnológiát alkalmazva garantálni tudjuk a gyors és stabil teljesítményt. A nálunk hosztolt weboldalak rendkívül gyorsan töltődnek be, sok esetben gyorsabban, mint más szolgáltatóknál. Az NVMe technológia lehetővé teszi az oldalak villámgyors olvasását és írását, ami a weboldalak optimalizálásához elengedhetetlen.

Mi egy olyan vállalat vagyunk, amely elkötelezett az ügyfelek elégedettsége mellett. A támogató csapatunk profi, segítőkész és emberi hangnemben kommunikál. Az ügyfelek számíthatnak rájuk, és minden problémát gyorsan megoldanak.

Vállalatunk közel 1000 pozitív véleménnyel rendelkezik elégedett ügyfelektől a Google és Facebook oldalunkon. Nem véletlenül vagyunk mi Magyarország legismertebb és legnépszerűbb tárhely szolgáltatója: ügyfeleink kiváló ár-érték arányt, garantált rendelkezésre állást, és 30 napos teszt lehetőséget kapnak. Emellett a 100%-ban  magyar vállalkozás vagyunk, amely 100% kontrollt biztosít a legfontosabb szolgáltatási szinteken, és az ügyfelek számára teljes ellenőrzést garantál.

Közel 1000 ember nem tévedhet

Ha olyan szolgáltatót keresel, amely gyors, megbízható és támogató, és a weboldaladat optimális teljesítményen szeretnéd tartani, a Tárhely.eu a legjobb választás. Az elégedett ügyfelek és a vállalat kiemelkedő szolgáltatásai a bizonyíték arra, hogy megbízhatsz bennük, és weboldaladat a legjobb kezekben tudhatod.

A teljesség igénye nélkül néhány visszajelzés az elégedett ügyfeleinktől:

“Korrekt,pontos és jó kapcsolattartó szolgáltató! Zenekarunk számára fontos,hogy mindig elérhető és a legjobb listázási helyen legyen weboldalunk. NAGYON elégedettek vagyunk!” – Ritmus duó Zenekar

“Mindig, minden esetben azonnali segítséget kapok. Szakszerűek, türelmesek, rugalmasak, emberiek és profik!” – Rita Szabó

“Korrekt csapat, értékes partner! (Translated by Google) Correct team, valuable partner!” – Ric Hard

“Visszatérő ügyfél vagyok. 🙂 Gyors és pontos a kiszolgálás, és a szolgáltatás első osztályú! További sok sikert!” – Szabados Pál

“5 éve vagyok ügyfelük. Több céget hoztam hozzájuk. Nem volt olyan probléma, amit legfeljebb 1 órán belül ne oldottak volna meg – akár hétvége este is. Csak szuperlatívuszokban lehet róluk írni!” – Budapest Parfüm

“Jól működő szolgáltatás! Ár érték arány kiváló, korrekt együttműködés az ügyfelekkel! Ajánlom másoknak is!” – Lakatosné Sira Magdolna

“Gyors segítség-nyújtás, korrekt szolgáltatás. Köszönet a tárhely előfizetés miatt nyújtott hasznos ajándékokért.” – Barátfalvy Irén

“Mindig gyors és korrekt segítség, ügyfélbarát hozzáállás. Csak ajánlani tudom.” – Péter Halász

“Már rég óta igénybe veszem a szolgáltatásokat, sok honlapot helyeztem már el. A hosszú évek során még nem tapasztaltam negatívumot.” – Nagy Gábor

“Gyors aktiválás, segítség, probléma megoldás. Csak ajánlani tudom…” – Kornyikné Puk Ilona

“Nagyon gyors, nagyon profi szolgáltatásokat nyújtanak. Folyton bővülő kínálattal , szerintem, szerintem, az élvonalban vannak. Fel sem merült, hogy máshová váltsak.” – Petróczi Balázs

“Időben megkapom a válaszokat,ha segítséget kérek.A tárhely szolgáltatás zavartalanul működik már 1 éve. Nincs rossz tapasztalatom.” – Gyüre Csilla

Forrás #1,Forrás #2,Forrás #3,Forrás #4,Forrás #5

A legjobb élmény és a legaktuálisabb információk biztosítása érdekében a szerkesztő csapat átnézte és aktualizálta ezt a cikket 2024 február 12. napon.
Oszd meg! Szólj hozzá!
Facebook
Telegram
WhatsApp
Email
Miért a Tárhely.Eu a legjobb választás?
Scroll to Top

Érdekel az üzleti téma vagy vállalkozást indítanál?

Olvasd el a legjobb üzleti és egyéb témájú cikkeinket! 👇

Érdekel a weboldalkészítés és az e-kereskedelem?

Olvasd el a legnépszerűbb WordPress és E-commerce tartalmainkat! 👇