Pályára állítjuk új csatárunkat: Hosztit!

2024.06.12.
Olvasási idő: 4 perc

Pályára állítjuk új csatárunkat: Hosztit!

Hoszti – Új rocksztár a Tárhely.Eu élén

Mindig szükségünk van valakire az életünkben, akiben feltétel nélkül megbízhatunk, és akire támaszkodhatunk. Egy megbízható, mégis menő arcra, akihez fordulhatunk, amikor összecsapnak a fejünk felett a hullámok; olyasvalakire, aki nem hagy cserben, amikor úgy érezzük, hogy az egész világ ellenünk fordul. Egy olyan társra, aki hűségesen mellettünk áll, és átsegít minket a nehézségeken. Ez a hozzáállás nemcsak az életben fontos, hanem az üzleti világban is. Ezért örömmel mutatjuk be 2024-től a Tárhely.Eu új reklámarcát és kabaláját: Hosztit.

Hoszti nem egy hétköznapi kutya, és nem véletlenül választottuk őt kabalánknak. Úgy gondoljuk, hogy az erőfitogtatásnál sokkal fontosabb erény a bizalom és a lojalitás. Hoszti többek közt ezen értékek megtestesítője. A kutyák híresek hűségükről és odaadásukról, és mi is ugyanilyen szenvedéllyel igyekszünk ügyfeleinknek segíteni céljaik és álmaik megvalósításában. Az a fajta feltétel nélküli támogatás, és az a megbízhatóság, amit egy kutya nyújt, tökéletesen tükrözi üzleti filozófiánkat.

Miért pont egy kutyát választottunk?

A kutyák nemcsak hűséges társak, hanem szimbólumai is a kitartásnak és az önzetlenségnek. Ezek azok az értékek, amelyeket mi is vallunk és követünk a Tárhely.Eu-nál. Egy kutya soha nem hagy cserben, és mindig ott van, hogy támogasson – akárcsak mi az Ügyfeleinket. Mindezt pedig villámgyorsan, hiszen az esetek 80%-ában 1 órán belül megoldjuk Ügyfeleink problémáit. Ezért lett Hoszti a mi hősünk. Ő az, aki a legjobban képviseli mindazt, amit az évek során kiépítettünk, és amit a jövőben is követni fogunk.

Hoszti, a Te új barátod

Sokan mondják, hogy a kutya az ember legjobb barátja. Hoszti nemcsak a Te legjobb barátod lesz, hanem a weboldaladé is. Akár új vagy a digitális térben, akár tapasztalt felhasználó, Hoszti mindig ott lesz, hogy segítsen és támogasson. Ő az, aki minden helyzetben melletted áll, és aki segít átvészelni a nehéz pillanatokat.

 

Mit jelent ez az Ügyfeleink számára?

Hoszti megjelenésével azt szeretnénk üzenni, hogy mi nemcsak egy szolgáltatás vagyunk, hanem egy megbízható partner. A lojalitást és bizalmat kimagasló erőforrással és prémium ügyfélszolgálattal honoráljuk, akárcsak eddigi 15 éves pályafutásunk során. Ügyfeleink számíthatnak ránk bármilyen helyzetben, akárcsak gazda a hűséges kutyájára. Legyen szó technikai támogatással kapcsolatos megkeresésről, amelyből az évek során több mint félmilliót válaszoltunk már meg, webtárhely bővítéséről, vagy akár egy teljesen új weboldal indításáról, mi itt vagyunk, hogy segítsünk. Hoszti pedig emlékeztetni fog mindenkit arra, hogy a bizalom és a lojalitás a legfontosabb értékek, amiket nyújtani tudunk.

 

Nem csak egy kabala

Hoszti nem csak egy aranyos kutya, aki a reklámjainkban szerepel. Ő a mi értékeink és filozófiánk megtestesítője. Amikor ránézel Hosztira, azt szeretnénk, hogy eszedbe jusson a megbízhatóság, a lojalitás és a szenvedély, amivel mi is dolgozunk nap mint nap. Ő emlékeztetni fog arra, hogy mindig számíthatsz ránk, bármilyen kihívással is nézel szembe. Ugyanakkor, mint minden kutya, Hoszti sem feledte el vad felmenőit, így aztán ő is át tud alakulni pajkos kiskutyából igazi állcsattogtató fenevaddá, és magabiztosan ki tudja mutatni a foga fehérjét. Törhetetlen bátorsággal és erővel áll ki a számára fontos emberekért, ahogy mi is tesszük ezt az ügyfeleinkkel, ha biztonságról és adatvédelemről van szó.

Zárszavak Hosztival

2024-től Hoszti lesz a Tárhely.Eu új reklámarca, kabalája és imázsa. Ő az, akire mindig számíthatsz, akárcsak mi. Ő az, aki feltétel nélküli hűségével és bizalmával mindig melletted áll, és akivel együtt könnyebben átvészeled a digitális világ kihívásait. Hoszti több mint egy kutya; ő a mi üzleti filozófiánk élő megtestesítője. Szeretettel várunk, hogy megismerd őt, és megtapasztald, milyen az, amikor egy igazi bástya áll melletted.

Hoszti és a jövő

Ahogy a digitális világ egyre gyorsabban fejlődik, mi is folyamatosan arra törekszünk, hogy lépést tartsunk az új technológiákkal és Ügyfeleink igényeivel. Hoszti jelenléte emlékeztet minket arra, hogy a legfontosabb értékek, mint a megbízhatóság, a lojalitás és a szenvedély, soha nem változnak. Bízunk benne, hogy Hoszti segíteni fog abban, hogy erősebb kapcsolatot építsünk ki Ügyfeleinkkel, és közösen érjük el a kitűzött célokat.

Lépj be velünk egy új korszakba, ahol Hoszti, a hűséges társad mindig melletted áll, és támogat Téged minden digitális kalandod során. Ismerd meg őt, és tapasztald meg, milyen az, amikor egy valódi támogató kísér végig az utadon.

A legjobb élmény és a legaktuálisabb információk biztosítása érdekében a szerkesztő csapat átnézte és aktualizálta ezt a cikket 2024 június 12. napon.
Tárhely.Eu logó
Élen az üzemeltetésben
laptop
Magyarország
első számú legnépszerűbb
tárhely szolgáltatója
Oszd meg! Szólj hozzá!
Facebook
Telegram
WhatsApp
Email
Miért a Tárhely.Eu a legjobb választás?
Scroll to Top

Érdekel az üzleti téma vagy vállalkozást indítanál?

Olvasd el a legjobb üzleti és egyéb témájú cikkeinket! 👇