2023 legjobb 10+4 WordPress AI bővítménye

2024.02.12.
Olvasási idő: 16 perc

A mesterséges intelligencia (AI) napjaink egyik legizgalmasabb és legdinamikusabban fejlődő témája. A chatbotoktól kezdve a tartalomgenerátorokig az AI fokozatosan átjárja és átalakítja mindennapi életünket. Ahogy a technológia halad előre, egyre inkább bepillantást nyerünk abba, hogy ezek az AI-alapú eszközök miként formálhatják át a webfejlesztés jövőjét, és hogyan lehetnek kulcsfontosságú eszközei a modern és innovatív weboldalak létrehozásában. Ha már webfejlesztés, sorra jelennek meg a WordPress AI bővítmények is, amelyek a legkülöbözőbb módon segítik a weboldaltulajdonosok és fejlesztők munkáját.

A mesterséges intelligencia már most is különböző formákban jelen van és gazdagítja a WordPress funkcionalitását, és az általa nyújtott lehetőségek szinte határtalanok. Ennek a cikknek a fókuszában olyan kiváló WordPress AI bővítmények állnak, melyek nem csupán megkönnyítik a weboldal adminisztrációját, de új dimenziókat nyitnak a felhasználás terén is.

2023 legjobb 10 WordPress AI Bővítménye

Az AI ereje sokféleképpen segíthet a WordPress weboldaladnak. A legfőbb felhasználási területek közé tartozik a SEO optimalizálás, a tartalomlétrehozás, weboldalad biztonságossá tétele, kép optimalizálás és sok minden más.

Az AI-alapú bővítmények lehetővé teszik a bejegyzések és oldalak optimalizálását már a létrehozás folyamata közben. Vannak bővítmények amelyek elemzik a weboldal tartalmát, összehasonlítják a versenytársak adataival, majd javaslatokat tesznek olyan változtatásokra, amelyek növelik az oldalmegtekintéseket, és hatlkonyabban vonzzák be a látogatókat. Más AI-alapú bővítmények a chatbotok működését javíthatják és az ügyfélszolgálatot segítik, mivel napi 24 órában tud kéréseket feldolgozni és válaszokat generálni. Megint mások az emberi munkatársak hatékonyságát tudják növelni azzal, hogy elvégzik a monoton, ismétlődő feladatokat.

Természetesen még sok más módon is javíthatja az AI a weboldalakat, de most nézzük is a listát, hogy mik a legnépszerűbb AI-alapú WordPress bővítmények 2023-ban! Talán meg fogsz lepődni, de láthatsz néhány ismerős nevet is a listán.

1. Bertha AI

Bertha AI

Az OpenAI által létrehozott GPT-3 nyelvi modellt használva a Bertha AI a legjobb AI asszisztens a WordPress felhasználók számára. A bővítmény telepítése és aktiválása után minden szöveges résznél megjelenik egy új, animált karakter, beleértve a weboldal építőket is. A Bertha AI több ötletet is nyújthat minden feladathoz, a szakasz címektől a teljes szöveg blokkokig, és minden előállított szöveget elment a későbbi újrafelhasználás céljából. A Bertha AI egyik erős pontja a termék leírások automatikus létrehozása, amely hosszútávú kulcsszavakat és SEO leíró címkéket javasol, és ehhez csak egy termék neve szükséges.

A Bertha AI legfőbb jellemzői

 • Képek létrehozása a leírásod alapján
 • Tartalom átfogalmazó eszköz
 • SEO kulcsszó javaslatok
 • 30+ előre elkészített tartalom modellezés

Legjobb felhasználási területek

Az előnyök között kiemelkedik a zökkenőmentes integráció a WordPresszel, a nagyobb oldalépítőkkel és SEO bővítményekkel. Továbbá gazdag AI eszközök állnak rendelkezésre a blogoláshoz, valamint lehetőség van a használat alapján történő díjfizetésre.

Ára

Az ingyenes verzióban hiányoznak a legtöbb alapvető funkciók. A prémium verzió éves díja 450 dollártól kezdődik. Választhatók egyszeri fizetési lehetőségek is: 25 dollár 10,000 generált szóért és 15 dollár 100 képért.

További infókért nézd meg a Bertha AI oldalát.

2. AI Engine

Az AI Engine mindent meg tud csinálni, ami az AI és a WordPress területén lehetséges. Kezdésként, ha szeretnél egy chatbotot, akkor hozzá tudod adni a saját kis ChatGPT-det a WordPress vezérlőpulthoz. Az AI Engine rengeteg mintával és sablonnal segít tartalmakat létrehozni. Terjedelmes blogbejegyzések megírásában, termékleírások létrehozásában, képek generálásában és még sok más területen segítheti a munkádat.

Fontos megjegyezni, hogy az AI Engine használatához egy OpenAI fiókra lesz szükséged, hogy hozzáférhess az API-hoz, amely az AI Engine működését hajtja.

Az AI Engine legfőbb jellemzői

 • Tartalom generálása és hozzáadása oldalakhoz vagy bejegyzésekhez
 • Szöveg fordítása különböző nyelvekre
 • Egyedi kódrészletek létrehozása
 • Képek létrehozása és szerkesztése AI segítségével
 • WordPress virtuális asszisztens, aki válaszol a WordPresszel kapcsolatos kérdésekre

A képgenerálás funkció a legizgalmasabb az AI Engine sok érdekes funkciója közül. Nem csak képeket generálhatsz szöveges parancsokból, de azokat három különböző sablon egyikével kombinálhatod. Miután elégedett vagy a generált képpel, hozzáadhatsz címet, leírást és akár alternatív szöveget is. Továbbá az elkészült képet azonnal hozzáadhatod a WordPress média galériához, vagy letöltheted az offline használathoz.

Tárhely.Eu logó
Élen az üzemeltetésben
Magyarország első számú legnépszerűbb tárhely szolgáltatója

Legjobb felhasználási területek

Ha egy stabil és sokoldalú AI terméket keresel a WordPress használatához, az AI Engine a számodra való eszköz. Akár chatbotot szeretnél, akár saját AI műalkotást generálnál a blogbejegyzéseidhez, az AI Engine minden szükséges eszközzel rendelkezik.

Ára

Az AI Engine elérhető ingyenesen, a fizetős csomagok éves díja pedig 49 dollártól kezdődik.

További infókért nézd meg azAI Engine oldalát.

3. Tidio

Ez a bővítmény egy mindenre kiterjedő kommunikációs megoldás. Célja a weboldal ügyfélszolgálatának fejlesztése, különböző kommunikációs csatornák kínálásával és az automatikus chatbotokkal történő értékesítés fokozásával. A chatbot sablonok könnyen módosíthatók vagy akár a semmiből létrehozhatók egy drag&drop szerkesztő segítségével.

A Tidio az élő chat bővítmények között a wordpress.org-on kiemelkedő helyezéssel rendelkezik, több mint 100.000 aktív telepítéssel.

A Tidio legfőbb jellemzői

 • Az összes kommunikációs csatorna kezelése egy panelből
 • Különböző helyzetekre tervezett chatbot sablonok a felhasználói elkötelezettség növelése érdekében
 • Drag&Drop vizuális szerkesztő a chatbotokkal való munkához
 • Természetes nyelvfeldolgozási technológiák a gyakran használt szavak azonosításához és az ügyfelek egyszerű kérdéseinek megválaszolásához
 • Hét napos ingyenes próbaidő a fizetős csomagokhoz

Legjobb felhasználási területek

Az előnyök között kiemelkedik a fejlett chatbot készítő az automatizált értékesítéshez és ügyfélszolgálati célokhoz. Az intuitív felület és kezelés lehetővé teszi a könnyű használatot. Emellett az ingyenes verzió kisvállalkozásoknak kiváló lehetőséget nyújt a hatékony kommunikációra.

Ára

A legtöbb fejlett funkció elérhető az ingyenes verzióban is, de nem kínálnak chatbot sablonokat, és a chatbot beszélgetéseket havi 100 látogatóra korlátozzák. A fizetős csomagok éves díja 190 dollártól indul.

További infókért nézd meg a Tidio oldalát.

4. Rank Math

A Rank Math az egyik legjobb SEO bővítmény, így nem meglepő, ha az AI lehetőségeit kihasználva a SEO élére törhet! A Rank Math Content AI segít neked abban, hogy SEO-barát tartalmat hozz létre. Az AI segítségével a Rank Math biztosítja, hogy a létrehozott tartalom a legjobb legyen az olvasóid és a keresőmotorok számára.

A Rank Math Content AI legfőbb jellemzői

 • Dinamikus optimalizálási javaslatok nyújtása kulcsszóválasztás alapján 80+ ország számára
 • Intelligens linkelési javaslatok, amelyek hivatkozásokat biztosítanak a tartalomhoz
 • Szöveg, link, cím és média számlálás a Content AI algoritmus alapján
 • A releváns kulcsszavak kiemelése CPC-vel és keresési volumen adatokkal
 • Egyedi bejegyzés típusokkal is működik
 • Kiemelt integráció a Divi Theme-mel

Legjobb felhasználási területek

A Rank Math Content AI kiválóan alkalmas tartalomkészítőknek, bloggereknek, íróknak és azoknak, akik hatékonyan SEO-barát tartalmat kívánnak létrehozni. Az erős SEO képességeivel és az AI-jal a tartalomíráshoz, ez lehet a legjobb eszköz az arzenálodban, ha online írással, blogolással vagy szöveges tartalmak létrehozásával foglalkozol.

Ára

Ingyenes, a fizetős csomagok éves díja 59 dollártól kezdődnek.

További infókért nézd meg aRank Math oldalát.

5. WordLift

WordLift

A WordLift segít automatizálni a weboldalad SEO-ját úg, hogy elemzi a tartalmakat, strukturálja az adatok és beállítja a megfelelő sémákat, hogy a Google számára a lehető legjobb formátumot biztosítsa. Ez a bővítmény mesterséges intelligenciát használ az oldalon található különböző szavak azonosításához, majd metaadatokká alakításukhoz. A folyamat során a felhasználók kézzel kiválaszthatják, mely kulcsszavakat preferálják, így irányítva, hogy milyen összkép alakuljon ki a Google rendszerében a weboldaladról.

Tárhely.Eu logó
Élen az üzemeltetésben
Magyarország első számú legnépszerűbb tárhely szolgáltatója

A WordLift legfőbb jellemzői

– Külső források és belső oldalak hivatkozásainak szervezése
– Kapcsolódó tartalmak javasolása látogatóknak, amelyek az adott bejegyzésre vezetik őket, ezzel növelve a felhasználói elköteleződést
– Szövegek további részletekkel történő gazdagítása
– Integráció a Google Data Studio eszközzel a részletes elemzésekhez és jelentésekhez
– Idővonal, navigáció, földrajzi helymeghatározás és kereső widgetek

Legjobb felhasználási területek

A bővítmény úgy segíti leginkább a munkát, hogy vonzza a tartalomhoz kapcsolódó közönséget, így növelve a látogatottságot és a weboldal teljesítményét. Emellett tartalomajánlásokkal javítja a felhasználói élményt.

Ára

Ingyenes verzió sajnos nem elérhető, viszont egy 14 napos próbaverzió lehetővé teszi a funkciók kipróbálását. A Starter csomag évente 588 dollárba kerül egy weboldalra.

További infókért nézd meg a WordLift oldalát.

6. Elementor AI

Az Elementor az egyik vezető WordPress weboldalépítő bővítmény, amely most már AI alapú megoldásokat is kínál. Lehetővé teszi számodra, hogy egyedi HTML és CSS kódrészleteket hozz létre. Ha nem vagy jártas a kódolásban, ez rendkívül hasznos lehet abban, hogy jobb, testreszabott weboldalakat építs az Elementorral. Másfelől, ez a funkció lehetővé teszi, hogy új tartalmakat hozz létre vagy optimalizáld a meglévő tartalmakat. Rövidítheted, meghosszabbíthatod, vagy ellenőrizheted a tartalmak nyelvhelyessgété és helyesírását az Elementor oldalépítőben.

A beépített AI funkcióval nem kell másodlagos AI eszközre előfizetned, amikor a WordPress weboldaladon dolgozol. Végül pedig, az Elementor AI lehetővé teszi számodra, hogy szöveget fordíts le több mint 20 nyelvre. Ha kódolásra van szükséged, segítségre a szövegekkel, vagy akár azonnali fordításokra, az Elementor fantasztikus munkát végez az AI bevonásával.

Az Elementor AI legfőbb jellemzői

 • Tartalom létrehozása különböző Elementor widgetekhez
 • Egyedi kód létrehozása CSS és HTML formátumban
 • Megeleveníthető a meglévő tartalom, vagy új tartalom létrehozása utasításokkal
 • Szöveg fordítása több mint 20 nyelvre azonnal
 • Egyedi CSS kód alkalmazása bármely elemre

Az Elementor AI egyedülálló jellemzője, hogy az általa javasolt utasítások az alapján változnak, hogy milyen Elementor modulokat használsz. Például ha fejléc modult választasz, a javasolt utasítások különböznek, mint amikor egy szöveg blokk modult használsz. Az Elementor AI ezzel segít neked, hogy a legjobb tartalmat hozd létre a weboldalad számára.

Legjobb felhasználási területek

Minden weboldalépítő számára, aki az Elementorral dolgozik, az Elementor AI a legjobb AI eszköz, amit használhatsz. Időt takarítasz meg a tartalom létrehozásával és pénzt spórolsz meg a szövegírók keresésével.

Ára

Ingyenes próbaverzió érhető el, a fizetős csomagok éves díja pedig 35,88 dollártól indul.

További infókért nézd meg azElementor AI oldalát.

7. ContentBot AI Writer

ContentBot AI Writer

A ContentBot egy másik tartalom generátor, amely az OpenAI GPT-3 természetes nyelvfeldolgozási rendszerét használja. A bővítmény telepítése után közvetlenül a WordPress felületén kezdhetsz új tartalom előállításába. Ez egy remek megoldás a bloggerek számára a tartalom létrehozásának felgyorsításához. Mindössze néhány mondat leírása után megkérheted az AI-t, hogy folytassa, és végül csak annyi a dolgod, hogy kitörlöd azokat a részeket, amelyek nem tetszenek, és a ContentBot egy újabb, relevánsabb verziót fog létrehozni. A beépített plágiumellenőrző eszköz biztosítja, hogy mindent felhasználhass, amit az AI létrehozott.

A ContentBot legfőbb jellemzői

 • Erős átfogalmazó eszköz
 • Összefoglaló eszköz
 • 45 írási sablon (blog bevezető, teljes blog bejegyzések, értékesítési e-mailek stb.)
 • Átírás eszköz a tartalom hangnemének megváltoztatásához vagy a tartalom vonzóbbá tételéhez a célközönség számára
Tárhely.Eu logó
Élen az üzemeltetésben
Magyarország első számú legnépszerűbb tárhely szolgáltatója

Legjobb felhasználási területek

A legnagyobb előnyök között szerepel egy könnyen használható drag&drop bejegyzés készítő, valamint a lehetőség a hosszú szövegek gyors létrehozására.

Ára

Elérhető egy ingyenes verzió néhány alapvető jellemzővel. A prémium csomagok havi 29 dollártól indulnak.

További infókért nézd meg a ContentBot AI Writer oldalát.

8. AI Power

Az AI Power az egyik legjobb WordPress AI bővítmény, amit ma elérhetsz. Ha már ismered az AI eszközöket, mint a Jasper AI, MidJourney és Play.ht, akkor értékelni fogod az AI Power erejét. A termék íróval SEO-barát termék címeket, leírásokat, címkéket és még sok mást készíthetsz WooCommerce áruházadhoz. A SEO szempontjából az AI Power generálhat meta leírásokat és címeket, miközben együttműködik az olyan népszerű SEO bővítményekkel, mint a Yoast SEO, az All in One SEO és a Rank Math. Az AI Power képes képek generálására, testreszabható chatbotokra, Twitter botokra és még prompt tervezőre is.

Az AI Power legfőbb jellemzői

 • Termék író a WooCommerce-hez
 • Beágyazható AI űrlapkészítő
 • Hangrögzítés szöveggé alakítása a WordPressből
 • DALL-E által hajtott AI képgenerátor
 • Lehetőség a chatbotod tréningezésére a tartalmaid alapján

Néhány erős jellemzőt tartalmaz az AI Power bővítmény. Azonban a beszéd írott szöveggé, azaz blog cikké alakítása kritikus jellemző, amely megkülönbözteti a többi AI bővítménytől a listán. Gyorsan mondj fel egy szöveget és a blogbejegyzés már kész is!

Legjobb felhasználási területek

Az AI Power egy erős WordPress AI bővítmény, amely számos feladatot szépen ellát. Ezért mindenki számára ideális választás, aki több AI eszköz elérésére vágyik anélkül, hogy elhagyná a WordPress telepítését. Habár a használatához fizetős kreditekre van szükség az OpenAI-tól, még az ingyenes verzióval is hozzáférhetsz egy széleskörű AI eszközgyűjteményhez, hogy a WordPress tartalom létrehozása könnyebb legyen, mint valaha.

Ára

Az AI Power elérhető ingyenesen is, de a fizetős csomagok éves díja 71,88 dollártól indul.

További infókért nézd meg azAI Power oldalát.

9. Supreme AI Writer

A Supreme AI Writer egy AI író bővítmény a Divi-hez. Ez a bővítmény közvetlenül a Divi Builderen belül képes létrehozni AI-generált tartalmat. A Supreme AI Writer segít neked a címekkel, tartalmakkal és még sok mással. Ez a Divi bővítmény nemcsak segít új tartalmak generálásában, hanem szerkesztheti a már létrehozott tartalmakat is.

A Supreme AI Writer segít, ha hosszabb bekezdést szeretnél létrehozni. Ha szükséges, rövidítheted a tartalmaidat vagy akár ellenőrizheted a nyelvhelyességet is, így ez az AI-alapú bővítmény könnyűszerrel segít a tartalomszerkesztésben és új tartalmak létrehozásában a Divi alapú weboldaladon.

Fontos tudni, hogy a Supreme AI Writer használatához egy fizetős OpenAI API kulcsra lesz szükséged.

A Supreme AI Writer legfőbb jellemzői

 • 20+ egyedi írási hangnem a tartalmakhoz
 • 19+ különböző írási stílus
 • Használható bármely Divi modul tartalommezőjében
 • Korlátlan generálás és szavak használata korlátlan számú Divi weboldalon
 • Tartalom korlátozása szavak száma alapján

A Supreme AI Writer lehetővé teszi számodra, hogy kiválaszd, melyik OpenAI modellt szeretnéd használni. Legyen szó egy jól bevált modellről, vagy valami csúcstechnológiáról, a Supreme AI Writer lehetővé teszi, hogy váltogass több OpenAI modell között.

Tárhely.Eu logó
Élen az üzemeltetésben
Magyarország első számú legnépszerűbb tárhely szolgáltatója

Legjobb felhasználási területek

Ha Divi segítségével építesz weboldalakat, feltétlenül add hozzá a Supreme AI Writert a szerszámosládádhoz. Ez lehetővé teszi számodra, hogy könnyen optimalizálj és generálj tartalmat AI segítségével bármely Divi modul használata közben.

Ára

A Supreme AI Writer elérhető ingyenesen is; a fizetős csomagok éves díja 29 dollártól kezdődik.

További infókért nézd meg aSupreme AI Writer oldalát.

10. 10Web AI Assistant

Ha segítséget szeretnél a szövegírásban, akkor érdemes fontolóra venned a 10Web AI Assistant használatát. Ez egy ingyenes bővítmény, amely segít jobb tartalmakat írni közvetlenül a Gutenberg és a Classic Editor segítségével. Fontos megjegyezni, hogy bár ez egy hasznos eszköz, nem kompatibilis Divi vagy multisite telepítésekkel. A 10Web AI lehetővé teszi számodra, hogy vázlatokat és tartalmakat generálj a bejegyzés vagy oldal címéből. Ez hasznos segítség lehet az ötletek összeállításában írás közben.

Ezenkívül ez a bővítmény képes átfogalmazni a tartalmat, optimalizálni vagy megváltoztatni annak stílusát. A 10Web AI-jal hozzáférhetsz a 10Web vezérlőpulthoz, amelyből elérheted tartalmi sablonjai és generátorai könyvtárát, tovább segítve a gyors tartalom létrehozást.

A 10Web AI Assistant legfőbb jellemzői

 • 20+ felhasználási minta sablon
 • Tartalom vázlatának generálása a bejegyzés címéből
 • Bevezetők, befejező részek vagy bekezdések generálása a bejegyzés címéből
 • Írott tartalom átfogalmazása
 • Kizárólag a Gutenberg és Classic Editorral működik

Az AI bővítmény további jellemzője az, hogy segít a SEO-ban. A 10Web AI közvetlenül integrálódik a népszerű Yoast SEO bővítménybe. Ez azt jelenti, hogy az AI segítségével gyorsan létrehozhatsz meta leírást, ami időt takarít meg a SEO folyamatban.

Legjobb felhasználási területek

Ha gyakran használod a Classic Editor és a Gutenberg szerkesztőt, a 10Web AI Assistant használata szinte kötelező. Ráadásul ha a keresőoptimalizáláshoz a Yoast SEO-t használod, érdemes hozzáadnod ezt a bővítményt a tartalomkészítő eszközeidhez.

Ára

Az 10Web AI Assistant elérhető ingyenesen is, de a fizetős csomagok éves díja 240 dollártól indul.

További infókért nézd meg a10Web AI Assistant oldalát.

+1. ShortPixel

A ShortPixel egy AI-alapú képoptimalizáló bővítmény és szolgáltatás WordPresshez. A ShortPixel segítségével a képeidet optimalizálhatod és tömörítheted. Ez segíti a WordPress weboldalad gyorsabb működését, javítva a teljesítményt és a felhasználói élményt.

A ShortPixel bővítmény három tömörítési típust kínál, amelyekkel optimalizálhatod a képeidet. Egyedi képek tömörítését végezheted el a WordPress média könyvtárában, vagy a ShortPixel panel segítségével tömegesen tömörítheted a képeket. A ShortPixel az egyik legerősebb képoptimalizáló WordPress bővítmény, és erős AI motorával gondoskodik róla, hogy a képeid élesek legyenek, miközben megőrzik megfelelő méretüket. Bár a ShortPixel nem használ közvetlenül külső AI szoftvert, a működése mögött álló AI éppen indokolja helyét a listán. Az erős AI motor nélkül a ShortPixel nem lenne az egyik legjobb kép tömörítő bővítmény a WordPressben.

A ShortPixel legfőbb jellemzői

 • Képek azonnali optimalizálása a WordPress weboldaladon
 • JPG, PNG, GIF képek és PDF dokumentumok tömörítése
 • JPEG, PNG vagy GIF konvertálása WebP és AVIF formátumba
 • EXIF adatok eltávolítása
 • Képek tömeges feldolgozása a WordPress Média Könyvtárban

A ShortPixel új AI-alapú funkciója a SmartCrop. Ez a funkció főként a WordPress által generált bélyegképekre fókuszál. Az AI-jal működő SmartCrop lehetővé teszi a fotó tárgyának megfelelő vágását és középpontba helyezését, különösen a bélyegképeken. Nincs több fej nélküli kép vagy Photoshop szerkesztés, mielőtt feltöltenéd őket a WordPressre. A ShortPixel AI motorja mindent megold neked!

Tárhely.Eu logó
Élen az üzemeltetésben
Magyarország első számú legnépszerűbb tárhely szolgáltatója

Legjobb felhasználási területek

Ha használsz képeket a weboldaladon, használj olyan képoptimalizáló eszközt, mint a ShortPixel. Fotósok, bloggerek, videósok és teljesítményközpontú weboldalépítők és tulajdonosok profitálhatnak a ShortPixel használatából a WordPress weboldalaikon.

Ára

Ingyenes verzió is elérhető, a fizetős csomagok éves díja pedig 47,90 dollártól indul.

További infókért nézd meg aShortPixel oldalát.

+2. Uncanny Automator

Az Uncanny Automator egy erőteljes automatizálási bővítmény. A WordPress bővítményeidet és alkalmazásaidat képes összekapcsolni, hogy automatizálhasd minden feladatodat. Legyen szó arról, hogy a LearnDash kapcsolódjon a Mailchimphez vagy az OpenAI-t kezelje a komment szekciót, az Uncanny Automator segíthet a különböző bővítményeknek és eszközöknek egymással történő kommunikációjában.

Az Uncanny Automator most már AI integrációval is rendelkezik, így a mesterséges intelligenciát segíthet a tartalom létrehozásában, kommentek kezelésében vagy akár chatboton keresztül való kérdések megválaszolásában.

Az Uncanny Automator legfőbb jellemzői

 • Kapcsolódik több mint 100 bővítményhez és harmadik féltől származó szolgáltatáshoz
 • Kód nélküli vizuális építő az automatizálások számára
 • Késleltetett és ütemezett automatizálás
 • Dinamikus tartalmak generálása felhasználó által beküldött adatokból

Legjobb felhasználási területek

Ha a WordPress weboldalad sokat tesz hozzá a vállalkozásodhoz, az Uncanny Automator hozzáadása az eszközeidhez nagyban segíteni fog. Az AI, az automatizáció és a jelenlegi WordPress környezet felhasználása segít abban, hogy produktívabb legyél, hogy az eszközeidet központosítsd és hatékonyan skálázd fel a weboldaladat.

Ára

Az Uncanny Automator elérhető ingyenesen is, a fizetős csomagok éves díja pedig 199 dollártól kezdődik.

További infókért nézd meg azUncanny Automator oldalát.

+3. Quttera Web Malware Scanner

A WordPress weboldalad védelme kiemelkedően fontos feladat, amit komolyan kell venni. Szerencsére a legjobb WordPress AI bővítmények között megtalálható a Quttera Web Malware Scanner, ami a weboldal biztonság terén a csúcson áll. A Quttera szabadalmaztatott AI szkennelő motorja átvizsgálja a WordPress weboldaladat érintő fenyegetéseket, mint például kártevők, férgek, kiskapuk és még sok más. Az AI szkennelő motoruk ezután megvizsgálja az futtatott fájlokat, hogy meghatározza, biztonságosak-e, vagy szükséges-e tisztítani a weboldaladat. A manuális szkennelés és azonosítás, hogy mely fájlok vagy könyvtárak fertőzöttek a WordPress weboldaladon, nehéz és időigényes feladat. Azonban az AI erejével könnyedén megtekintheted, hogy hol vannak a kockázatok a weboldaladon, és azonnal orvosolhatod őket.

A Quttera Web Malware Scanner legfőbb jellemzői

 • Egy kattintással működő kártevő szkennelés
 • Szabadalmaztatott mesterséges intelligencia alapú szkennelő motor
 • Részletes vizsgálati jelentések
 • Kimutatja a külső linkeket, kártevőket, beinjektált PHP kódokat és még sok más veszélyt

A Quttera háromféle szkennelőt használ a WordPress weboldalad tisztán tartásához. Először is van egy külső szkennelő, ami a fenyegetéseket a böngésző perspektívájából ellenőrzi. Másodszor, a belső szkennelő ellenőrzi a WordPress forráskód fájlokat. Végül a Quttera kifejlesztett egy rendkívül érzékeny heurisztikus szkennelőt, amely a gépi tanulást és az AI-t használja a kód mintáinak kereséséhez, amelyek ismeretlen, rejtett WordPress kártevőket mutathatnak ki a kódban.

Tárhely.Eu logó
Élen az üzemeltetésben
Magyarország első számú legnépszerűbb tárhely szolgáltatója

Legjobb felhasználási területek

Akiknek kiemelten fontos a biztonság, azok nagyobb magabiztosságot érezhetnek weboldalaikkal kapcsolatban ha ezt a bővítményt használják. Ha olyan WordPress biztonsági bővítményt keresel, amely segít megőrizni weboldalad biztonságát, a Quttera Web Malware Scanner a bővítmény, amelyet telepítened kell.

Ára

A Quttera Web Malware Scanner elérhető ingyenesen is, de a fizetős csomagok havidíja 10 dollártól indul.

További infókért nézd meg aQuttera Web Malware Scanner oldalát.

+4. Voicer

Hozd el a szövegfelolvasást a WordPress weboldaladra a Voicerrel. A bővítmény gépi tanulást, AI-t és a Google Cloud szövegfelolvasóját használja a weboldaladon található szövegek felolvasásához. A Voicer lehetővé teszi a weboldal látogatóinak, hogy kiemeljenek bármely szöveget a weboldalon, és jó minőségű emberi hangon lejátszhassák azt. Ez segíthet a látássérült felhasználóknak könnyebben megérteni a weboldaladat, növelheti a felhasználói élményt, és hozzáférhetőbbé teszi a weboldaladat. A Voicer kompatibilis sok böngészővel, WordPress bővítményekkel és témákkal. Ha a weboldaladat lokalizálni szeretnéd, a Voicer számos nyelven működik, így ha szükséged van szövegfelolvasási funkcióra, széles választékban találhatsz emberi hangokat, amelyek segítenek felhasználóid élményét még jobbá tenni.

A Voicer legfőbb jellemzői

 • 170+ hang több mint 30 nyelven
 • Támogatja a többnyelvű weboldalakat a WPML és az RTL segítségével
 • Lehetővé teszi a tartalom szelektív lenémítását a lejátszás közben
 • Lehetővé teszi a szöveg visszajátszásánál a szünet hozzáadását
 • Teljesen kompatibilis a Gutenberg, Divi, Elementor és más népszerű oldalépítőkkel

Legjobb felhasználási területek

A Voicer a legjobb bővítmény, ha testreszabható szövegfelolvasási funkciókat szeretnél használni a WordPress weboldaladon. A testre szabható és minimális lejátszóval, valamint a különböző nyelvek és hangok széles könyvtárával a Voicer egy olyan szövegfelolvasási bővítmény, amely a felhasználhatóságot helyezi előtérbe.

Ára

Az ára 20 dollár.

További infókért nézd meg aVoicer oldalát.

Szóval melyik a legjobb WordPress AI bővítmény?

Ha egy WordPress blogot üzemeltetsz, a SEO mindig előtérben van. Ebben az esetben a Rank Math kiváló választás, ha az AI erejét szeretnéd hozzáadni a keresőoptimalizálási folyamataidhoz.

Ha tartalom gyors létrehozására vágysz és további AI eszközökre van szükséged a WordPress weboldalad támogatásához, az AI Engine hozzáadása jó választás.

Azoknak pedig, akiknek összetettebb weboldaluk van, amelyek sürgős automatizációt igényelnek, érdemes fontolóra venni az Uncanny Automator használatát, hogy könnyítsen a feladatokon.

Összességében az AI bevonása a WordPressbe jó dolog. A lista legtöbb bővítményének van ingyenes verziója, amelyet biztonságosan használhatsz, hogy kipróbáld az AI-t a WordPress weboldaladon.

Forrás #1, Forrás #2

A legjobb élmény és a legaktuálisabb információk biztosítása érdekében a szerkesztő csapat átnézte és aktualizálta ezt a cikket 2024 február 12. napon.
Oszd meg! Szólj hozzá!
Facebook
Telegram
WhatsApp
Email
Miért a Tárhely.Eu a legjobb választás?
Scroll to Top

Érdekel a weboldalkészítés és az e-kereskedelem?

Olvasd el a legnépszerűbb WordPress és E-commerce tartalmainkat! 👇