A 13 legjobb WordPress weboldal építő bővítmény

2024.02.12.
Olvasási idő: 14 perc

A 13 legjobb WordPress weboldal építő bővítmény boritógkép

Ha weboldalkészítésre hajtod a fejed és szeretnél egy egyszerű módot találni arra, hogyan hozd létre és szabjad testre a saját weboldaladat, akkor valószínűleg a WordPress és egy hatékonydrag-and-drop oldalszerkesztő lesz a tökéletes választás. Az egyetlen feladat az, hogy megtaláld az ideális szerkesztőt!

Az összes olyan WordPress oldalszerkesztő, mint az Elementor vagy a Beaver Builder, egyszerűbbé teszik számodra, hogy létrehozz egy lenyűgöző weboldalt. Mindössze néhány kattintással hozzáadhatsz új elemeket, módosíthatsz elrendezéseket, és a legkülönfélébb módokon alakíthatod weboldaladat.

Rengeteg WordPress oldalszerkesztő létezik, és nem mindig könnyű megtalálni a legmegfelelőbbet. Sok szempontot kell figyelembe venned, de a cikk végére érve adunk pár szempontot amit érdemes mérlegelned a választásnál. De előtte nézzük a legjobb oldalszerkesztőket, hogy legyen miből válogatni!

Mire jók a WordPress weboldalépítők?

WordPress oldalépítők segítségével könnyedén létrehozhatsz szép és reszponzív weboldalakat szinte bármilyen célra. Lehet az egy fórum, közösségi oldal, magazin, híroldal, üzleti weboldal, portfólió vagy éppen webáruház. Szinte bármilyen elképzelésed is van, jó eséllyel találsz hozzá olyan WordPress oldalépítőt (és bővítményeket), amivel meg tudod valósítani.

Ezen oldalszerkesztők azok számára a legideálisabb, akik nem rendelkeznek annyira mély technikai ismerettel. Ezek a az oldalépítők valós idejű szerkesztést kínálnak, előre elkészített sablonokkal, modulokkal, és számos egyéb funkcióval.

Ha még csak most ismerkedsz a WordPresszel, akkor érdemes lehet elolvasnod,hogyan tudsz WordPress alapú weboldal létrehozni, illetvemilyen sablonokat érdemes választani hozzá.

Na de most vessük is bele magunkat 2023 legnépszerűbb 15 oldalépítő bővítményébe!

1. Elementor

Az Elementor egy erős WordPress oldalépítő, melynek már az ingyenes változata is fantasztikus lehetőséget kínál weboldalak készítésére. Ez a szerkesztő fantasztikus lehetőségeket kínál, különösen azoknak, akiknek fontos az egyedi tervezés. Az ingyenes változat rendkívül hasznos, de azok számára, akik mélyebbre ásnak és komplexebb weboldalakat szeretnének létrehozni, az Elementor Pro verzió is elérhető.

Előnyök

 • Ingyenes verzió: Az ingyenes változat lehetővé teszi a fantasztikus weboldalak létrehozását költségek nélkül.
 • Felhasználóbarát: A tapasztaltabbak könnyen használhatják az Elementort, gyönyörű és hatékony weboldalak létrehozásához.
 • Gyors és könnyű használat: Az élő előnézeti szerkesztő lehetővé teszi valós idejű weboldal szerkesztést kódolás nélkül.
 • Tiszta és hatékony kód: Az Elementor SEO-barát kódot generál, így weboldaladat könnyen fel tudják térképezni a keresőrobotok.
 • Többnyelvű támogatás: Támogatja a balról jobbra (LTR) és jobbról balra (RTL) nyelveket, valamint széleskörű közösségi támogatást kínál.

Hátrányok

 • Komplexitás: A sok opció és funkcionalitás miatt nehezen áttekinthető lehet azok számára, akik egyszerűséget keresnek.
 • Többletidő: Az Elementor működésének megértése és használata nagyobb időt és odafigyelést igényel a kezdőktől.

Árak

Az Elementor egyszerű árazási struktúrával rendelkezik, a különböző előfizetések mindössze a különböző weboldalakon történő felhasználások számától függ. A legkisebb fizetős csomag (1 weboldalra) évente 59 dollár.

További infókért nézd meg azElementor oldalát.

Tárhely.Eu logó
Élen az üzemeltetésben
Magyarország első számú legnépszerűbb tárhely szolgáltatója

2. Divi

Az Elegant Themes által fejlesztett Divi az egyik legrégebbi és legnépszerűbb WordPress oldalépítő a mai napig. Gazdag funkcionalitása miatt mind a kezdők, mind a fejlesztők számára ideális választás lehet.

Előnyök

 • Hosszú piaci jelenlét: A Divi már évek óta a piacon van, és széleskörű funkciók és sablonok gyűjteményével rendelkezik.
 • Vizuális szerkesztés: A Divi, az Elementorhoz hasonlóan WYSIWYG (What You See Is What You Get – tehát az lesz a végeredmény, amit a szerkesztőben látsz) felülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén hozzáadjanak, módosítsanak és rendezzenek elemeket.
 • Több, mint 800 előre elkészített dizájn: Könnyű elkezdeni a munkát az előre elkészített dizájn elrendezésekkel, amelyek segítségével gyorsan létrehozhatsz szinte bármilyen weboldalt.
 • Fejlesztőknek is: Az egyedi CSS vezérlési lehetőségekkel a fejlesztők is testre szabhatják az oldalakat.

Hátrányok

 • Funkciók túlterhelése: A Divi számos funkciót és beállítást kínál, amelyek nem mindig egyszerűen megtalálhatók, és ez néha nyomasztó lehet.
 • Funkciók rendezetlensége: A funkciók rendezetlenek, ami néha megnehezítheti a hatékony használatot.

Árazás

Az éves előfizetés 89 dollártól indul, míg az élettartam hozzáférés 249 dollártól elérhető. Mindkét opció korlátlan weboldalhoz biztosít hozzáférést.

További infókért nézd meg aDivi oldalát.

3. Oxygen

A WordPress oldalépítők világában a Oxygen kiemelkedőnek számít, mivel nagyon erős oldalszerkesztő, kiváló rugalmassággal és egyedi funkciókkal rendelkezik. Akik számára a teljes irányítás fontos, és akik szeretnék testreszabni az oldalaikat a legapróbb részletekig, azoknak a Oxygen lehet az ideális választás.

Előnyök

 • Egyedülálló működés: Az Oxygen egy saját sandbox modulra épül, ami különállóan működik a WordPresstől.
 • Rugalmas elrendezések: A Oxygen lehetővé teszi a komponensek elrendezésének, térközének és megjelenésének testreszabását különböző eszközökön. Az oldaladat könnyen reszponzívvá teheted.
 • Betűtípusok és ikonok: Használhatsz Google vagy Adobe betűtípusokat, vagy akár sajátot is feltölthetsz. Az ikonokhoz is több lehetőséged van.
 • Vizuális szerkesztés: Az Oxygen rendelkezik egy masszív vizuális szerkesztővel, amely mellett a saját kódod használatával is dolgozhatsz.
 • Kombinálható más oldalszerkesztőkkel: Akár más oldalszerkesztőkkel is használhatod, mint az Elementor, így kombinálhatod a funkcióikat.
 • Életre szóló frissítések: Az Oxygen egyetlen örökös licenszet kínál, amely tartalmazza a pénzvisszafizetési garanciát és életre szóló frissítéseket.

Hátrányok

 • Meredek tanulási görbe: Az Oxygen ijesztő lehet az első alkalommal használók számára. A teljes funkcionalitás kihasználása némi tanulást igényel.
 • Főleg fejlesztőknek: Mivel számos kódolási lehetőséget kínál, az Oxygen leginkább tervezőknek és fejlesztőknek ajánlott.

Árazás

Az Oxygen 129-179 dollárért érhető el egy örökös licensz formájában, ami magában foglal egy 60 napos pénzvisszafizetési garanciát és életre szóló frissítéseket.

További infókért nézd meg azOxygen oldalát.

Tárhely.Eu logó
Élen az üzemeltetésben
Magyarország első számú legnépszerűbb tárhely szolgáltatója

4. Spectra

A Spectra egy könnyedséget és sokoldalúságot ötvöző oldalszerkesztő. Ideális választás azok számára, akik gyorsan és egyszerűen szeretnének weboldalakat létrehozni a már ismert WordPress környezetben. Az ingyenes változat segítségével is sokat tehetsz, és ha több funkciót szeretnél, a prémium opciók is elérhetők.

Előnyök

 • Egyszerű kezelés: A Spectra teljes mértékben integrálódik a WordPress blokk szerkesztőjébe. Ha ismered a blokkok használatát, már használhatod is ezt az oldalszerkesztőt, nincs szükség új rendszer megismerésére.
 • Bőséges sablonok és blokkok: A Spectra rendelkezik széles választékú sablon és blokk palettával, amely segítségével könnyen és gyorsan készíthetsz weboldalakat. 300 előre elkészített blokk minta, 60 vázlat, és több teljes weboldal dizájn közül válogathatsz.
 • Teljes testreszabhatóság: Színek, tipográfia, fejlécek, láblécek és blokkok teljes ellenőrzését biztosítja a Spectra. A stílusok másolásának és beillesztésének funkciója lehetővé teszi, hogy létrehozz egy blokkot vagy blokk mintát, majd használd azokat bárhol az oldalon vagy más weboldalakon.
 • Reszponzív és biztonságos: A Spectra reszponzív, GDPR-kompatibilis, biztonságos és megbízható. A flexbox konténereket is támogatja, amelyekkel könnyedén testre szabhatod az oldalad.
 • Aktív közösség és támogatás: A Spectrának több mint 400,000 aktív telepítése van, és egy kiterjedt tudásbázisa is rendelkezésre áll. A fejlesztői csapat és közösség folyamatosan támogatja a terméket.

Hátrányok

 • Fejlesztőknek kevésbé alkalmas: A Spectra főként kezdőknek készült, hogy számukra könnyen használható legyen. Ha fejlesztői kódolásban vagy mélyreható testreszabásokban gondolkodsz, valószínűleg találsz alkalmasabb bővítményt.
 • Fejlesztés alatt: A Spectra Pro folyamatos fejlesztés alatt áll, így lehet, hogy egyes funkciókra még várni kell.

Árazás

Az alap verzió ingyenesen használható. A Spectra Pro éves díja egy weboldalhoz 49 dollárért érhető el.

További infókért nézd meg aSpectra oldalát.

5. Beaver Builder

A Beaver Builder egy népszerű WordPress oldalszerkesztő, amely egyszerűsége és felhasználóbarát megközelítése miatt vonzza a felhasználókat. Könnyen kezelhető és hatékony WordPress oldalszerkesztő, ideális mindenki számára, aki gyorsan és egyszerűen szeretne elegáns weboldalakat készíteni.

Előnyök

 • Felhasználóbarát szerkesztő: Élő előnézeti szerkesztőt kínál, amely valós időben működik. Látod a változtatásokat anélkül, hogy frissítened kéne az oldalt.
 • Széles sablon választék: Gazdag sablonkönyvtárral rendelkezik, amely reszponzív és testreszabható sablonokat kínál.
 • SEO-barát oldalak: Tiszta kódot generál, így kiválóan alkalmas SEO-barát weboldalak készítésére.
 • Aktív közösség: Nagy és aktív felhasználói közössége van, ahol megkaphatod a szükséges segítséget és támogatást.
 • Third-party kiegészítők: Jól működik más WordPress bővítményekkel, és számos kiegészítővel bővítheted funkcionalitását.
 • Korlátlan felhasználás: A Beaver Builder lehetővé teszi, hogy egyetlen terv keretében korlátlan weboldalon használd, így ideális fejlesztők és webügynökségek számára.

Hátrányok

 • Középszerű sablonok: Bár a Beaver Builder sablonjai jók, nem mindenki számára nyújtanak tökéletes megoldást, és néha hiányzik belőlük a kreativitás.
 • Fejlesztőknek és haladó felhasználóknak kevésbé kielégítő: A szerkesztő könnyen kezelhető kezdőknek, de a fejlesztők és haladó felhasználók számára hiányozhatnak az összetettebb testreszabási lehetőségek és a fejlettebb funkciók.
Tárhely.Eu logó
Élen az üzemeltetésben
Magyarország első számú legnépszerűbb tárhely szolgáltatója

Árazás

A Beaver Builder 4 különböző csomagot kínál, melyek közül a legkisebb évi 99 dollárba kerül.

További infókért nézd meg aBeaver builder oldalát.

6. Breakdance

A Breakdance WordPress oldalszerkesztő egy modern és erőteljes eszköz, amely sokféle funkciót és lehetőséget kínál. Kezdők és profik számára egyaránt rugalmas megoldást jelent a weboldalak tervezéséhez. Vizuális megközelítése és számos prémium funkciója miatt érdemes megfontolni, ha igényes és funkcionális weboldalakat szeretnél létrehozni.

Előnyök

 • Kézenfekvő kezelés: A Breakdance használata egyszerű és intuitív. A vizuálisdrag-and-drop felület lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsan és könnyedén létrehozzanak weboldalakat.
 • Rugalmas személyre szabás: A lenyűgöző menük és ragadós fejlécek létrehozása egyszerű, anélkül, hogy hozzá kellene nyúlni a kódhoz. A dinamikus tartalmat és adatbázis információkat is könnyen be lehet szúrni.
 • Kiterjedt WooCommerce támogatás: A Breakdance túlmegy a szokásos WooCommerce integráción, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy teljes e-kereskedelmi weboldalakat hozzanak létre, komplex megoldást kínálva.
 • Gyors teljesítmény: A Breakdance az optimalizált kódra épül, így weboldalaid gyorsan betöltődnek és kiemelkedő felhasználói élményt nyújtanak.
 • Globális beállítások és sablonok: A globális beállításokkal és a bőséges előre elkészített sablon könyvtárral a Breakdance lehetővé teszi a márka következetességének fenntartását és gyors sablonválasztást a különböző szakterületekhez.

Hátrányok

 • Árak: A Breakdance ára talán kicsit magasabb, mint néhány versenytársáé, különösen az összes funkciót feloldó csomag esetén.
 • Komplexitás: A teljes körű funkcionalitás kihasználása fejlett ismereteket igényel, így elsősorban webdesign ügynökségeknek vagy nagyobb ügyfeleknek lehet ideális.

Árak

Az ingyenes verzió elérhető a WordPress bővítmény könyvtárban. Az összes prémium funkciót feloldhatod egy weboldalra 99,99 dollárért/év vagy korlátlan weboldalra 199,99 dollár/év áron.

További infókért nézd meg aBreakdance oldalát.

7. Thrive Architect

A Thrive Architect egy hatékony választás azoknak, akik konverzió orientált üzleti weboldalakat szeretnének készíteni. Az előre elkészített elemek és sablonok, valamint az integrált e-mail marketing funkciók könnyebbé teszik a célok elérését.

Előnyök

 • Konverzió orientált tervezés: A Thrive Architect azoknak a weboldalaknak készült, amelyek magas konverziós arányt igényelnek. Az előre elkészített konverziós elemek, például űrlapok ésCTA gombok, segítenek a felhasználók vezetésében az elérni kívánt célok felé.
 • Előre elkészített elemek és sablonok: Több, mint 270 előre elkészített sablonnal és konverzió orientált blokkokkal rendelkezik, amelyek gyorsan alkalmazhatók a weboldaladon. Ez megkönnyíti az eredményes landing oldalak és értékesítési oldalak létrehozását.
 • E-mail marketing integráció: A Thrive Architect integrálódik különböző e-mail marketing eszközökkel, így könnyen összekapcsolhatod a weboldaladat a marketing kampányokkal.
 • Variálható elrendezések: A Thrive Architect négy különböző elrendezési lehetőséget kínál, lehetőséget biztosítva a kreatív oldalak és landing oldalak készítésére.
Tárhely.Eu logó
Élen az üzemeltetésben
Magyarország első számú legnépszerűbb tárhely szolgáltatója

Hátrányok

 • Koncentrált funkciók: A Thrive Architect elsősorban a konverzióorientált weboldalak létrehozására összpontosít. Ha más funkciókat vagy nagyobb rugalmasságot keresel, más oldalszerkesztőt érdemes választani.
 • Összetettség: Az eszköz használata összetettebb lehet, mint más WordPress oldalszerkesztőké, így nem ideális a kezdők számára.

Árazás

A Thrive Architect évi 299 dollárért érhető el.

További infókért nézd meg aThrive Architect oldalát.

8. SeedProd

A SeedProd egy egyszerűen használható és hatékony oldalépítő, amely ideális választás lehet kisvállalkozók, marketingesek és webfejlesztők számára. Egydrag-and-drop felülettel rendelkezik, ami megkönnyíti a gyönyörű weboldalak létrehozását.

Előnyök

 • Egyszerű használat: A SeedProddrag-and-drop felülete gyors és könnyű weboldalak készítését teszi lehetővé, így akár kezdőként is használható.
 • Kiemelt funkciók: Az alapvető oldal sablonok és támogatás mellett a bővítmény tartalmaz olyan előnyöket, mint az érdeklődők gyűjtése, védelem a spam ellen és élő előnézet.
 • Oldal sablonok: A különböző oldal sablonok segítenek gyorsan létrehozni különböző típusú weboldalakat, mint például értékesítési oldalak vagy „hamarosan érkezik” oldalak.
 • E-mail marketing integráció: A bővítmény támogatja a különböző e-mail marketing szolgáltatókat, ami lehetővé teszi az előfizetők könnyű kezelését és nyomon követését.

Hátrányok

 • Nincs ingyenes verzió: A SeedProdnak nincs ingyenes verziója, így elő kell fizetned ahhoz, hogy kipróbálhasd.
 • Sablon minőség: Noha a bővítmény tartalmaz sablonokat, azok minősége esetenként nem éri el más oldalépítők sablonjainak színvonalát.

Árazás

A SeedProd több csomagot kínál, melyek közül a legkisebb ára évi 39,50 dollár.

További infókért nézd meg aSeedProd oldalát.

9. Themify Builder

A Themify Builder egy ingyenes és sokoldalú WordPress oldalépítő bővítmény, amely lehetővé teszi, hogy egyszerűen hozz létre gyönyörű weboldalakat. Adrag-and-drop felület segítségével könnyedén szerkesztheted az oldalak elrendezését és stílusát. Az ingyenes verzió már tartalmaz számos modult és reszponzív elemeket, amelyek minden felbontáson jól működnek.

Előnyök

 • Egyszerű használat: Adrag-and-drop felület segítségével könnyedén személyre szabhatod weboldaladat.
 • Több mint 40 előre tervezett sablon: Az előre elkészített sablonok segítenek gyorsan létrehozni különböző típusú weboldalakat, például divat blogokat, éttermeket és szakmai oktató oldalakat.
 • Third-party integrációk: A Themify Builder kompatibilis olyan népszerű bővítményekkel, mint a WooCommerce és a Yoast, ami bővíti a funkcionalitását.
 • Előnézeti szerkesztés: A frontend élő előnézeti szerkesztés lehetővé teszi, hogy azonnal láthasd a változtatásokat.
 • Prémium verzió kiegészítőkkel: A prémium verzió sok kiegészítőt és funkciót kínál, például animációkat és építő sablonokat.
Tárhely.Eu logó
Élen az üzemeltetésben
Magyarország első számú legnépszerűbb tárhely szolgáltatója

Hátrányok

 • Néhány alapvető funkció hiányzik az ingyenes verzióból: Az ingyenes verzió korlátozottabb alap funkciókkal rendelkezik, például egyedi CSS kód hozzáadása.
 • Alapfunkciók ismétlődnek: A Themify Builder Pro olyan funkciókat tartalmaz, amelyeket más oldalépítők már alapértelmezettként biztosítanak, például diavetítéseket és galériákat.
 • Témafüggőség: A bővítmény hatékonysága a használt téma jellegétől függ, és lehet, hogy más oldalépítők jobb választást kínálnak.

Árazás

A Themify Builder ingyenesen letölthető és bármilyen témával használható. A prémium verzió, amely tartalmazza a legtöbb kiegészítőt és funkciót, évente 39 dollártól indul.

További infókért nézd meg aThemify builder oldalát.

10. Visual Composer

A Visual Composer egy intuitív szerkesztő, amely több, mint 300 tartalmi elemmel és több, mint 200 sablonnal rendelkezik, hogy gyorsan és könnyedén tudj weboldalakat létrehozni. A Visual Composer támogatja a WooCommerce-t és számos haladó funkciót, mint például a felugró ablak készítő és az oldal elemzés a SEO optimalizáláshoz. Ideális vállalkozók és marketingesek számára, akik igénylik a funkcionalitást és a gyors szerkesztést.

Előnyök

 • Gyors és egyszerű használat: A Visual Composer könnyen kezelhető és ideális választás kezdők és haladók számára is.
 • Több funkció: A bővítmény sok funkciót kínál, például visszaállítást (undo), újravégzést (redo), és elemek másolását.
 • Gazdag tartalom: A Visual Composer több mint 50 prémium tartalom elemet és 100 előre meghatározott elrendezést kínál, amelyek segítenek testreszabni az oldalaidat.
 • Valós idejű szerkesztés: A bővítmény lehetővé teszi a változtatások valós idejű megtekintését a frontend és a backend szerkesztőkön keresztül.
 • Kiterjedt kompatibilitás: Kompatibilis számos közösségi hálózattal és más bővítményekkel, beleértve a WooCommerce-t és a Yoast SEO-t.

Hátrányok

 • Árazás: A Visual Composer éves liszensz díja az általad kezelt weboldalak számától függnek, ami jelentősen növelheti a költségeket.
 • Prémium funkciók: Néhány prémium funkció, mint például az egyedi CSS, csak a prémium változatban érhető el.

Árazás

A Visual Composer egy freemium bővítmény, ami azt jelenti, hogy van ingyenes és prémium változata. Az ingyenes változat ideális a kezdők és egyszerű projektek számára. A prémium változat hozzáférést biztosít a Visual Composer Hubhoz, egy tartalmi elemekkel és bővítményekkel teli könyvtárhoz. Az éves liszensz díj 49 dollártól kezdődik egy weboldalra.

További infókért nézd meg aVisual Composer oldalát.

11. Brizy

A Brizy egy izgalmas oldalépítő bővítmény, amely egy könnyen használható vizuális szerkesztővel és egy sor kiváló funkcióval rendelkezik. Ezen felül 4000+ vektor ikont és gazdag tervezési elemeket is tartalmaz, így gyorsan és egyszerűen hozhatsz létre lenyűgöző weboldalakat.

Előnyök

 • Könnyű használat: Az intuitívdrag-and-drop felület segítségével akár kezdők is könnyedén létrehozhatnak weboldalakat.
 • Gazdag tartalom: A rengeteg vektor ikon és tervezési elem felgyorsítja a weboldalak készítését.
 • Marketing integrációk: Támogatja a marketing funkciókat, például a kapcsolatfelvételi űrlap építőt.
 • Fehér címkézés (white labeling): Ez egy különleges lehetőség arra, hogy a saját márkád alatt használhasd és szabhasd testre a bővítményt, ami ideális választás tervezők és ügynökségek számára.
 • Megfizethető árak: Az ingyenes változat mellett elérhető összegért hozzáférhetsz a Pro változat is.
Tárhely.Eu logó
Élen az üzemeltetésben
Magyarország első számú legnépszerűbb tárhely szolgáltatója

Hátrányok

 • Időigény: A bővítmény fejlesztése még folyamatban van, és egyes funkciók további finomításokat igényelhetnek.
 • Korlátozott funkciók: Az ingyenes verzió korlátozott funkciókat és tervezeteket tartalmaz.

Árazás

A Brizy az ingyenes verziója mellett a személyes felhasználást (1 weboldalra) havi 13 dollárért teszi elérhetővé. Ezen kívül több csomag közül lehet választani, attól függően, hogy hány weboldalhoz szeretnéd használni.

További infókért nézd meg aBrizy oldalát.

12. Live Composer

A Live Composer egy ingyenes, nyílt forráskódú WordPress oldalépítő bővítmény, amellyel bármilyen típusú weboldalt, landing oldalt, portfólió vagy hír oldalt létrehozhatsz.

Előnyök

 • Ingyenes és nyílt forráskód: A Live Composer ingyenesen letölthető és használható, ami nagyszerű választás lehet szűkös költségkeretű felhasználók számára.
 • Intuitív szerkesztő: Az egyszerű, de erőteljesdrag-and-drop felület segítségével könnyen testreszabhatod weboldaladat.
 • Mobilbarát tervezés: A Live Composer támogatja a mobilbarát tervezést, így weboldalad minden eszközön jól fog kinézni.
 • Kiegészítések elérhetők: Az extra funkciókhoz, mint például tagoknak szóló területek vagy fejlett animációk, vásárolhatsz kiegészítő bővítményeket.

Hátrányok

 • Kiegészítők díja: A fejlettebb funkciók eléréséhez meg kell vásárolni a kiegészítők csomagot, ami további költséget jelent.
 • Kiegészítők kezelése: A kiegészítők külön csomagokban érkeznek, ami külön kezelést igényel.

Árak

A Live Composer maga ingyenesen elérhető, a különböző kiegészítők pedig 69 dollártól indulnak.

További infókért nézd meg aLive Composer oldalát.

13. MotoPress

A MotoPress egy teljesen vizuális oldalépítő bővítmény, ideális azok számára, akik egyszerűen és hatékonyan szeretnék létrehozni weboldalaikat. Az árak meglehetősen versenyképesek, és kiegészítő bővítményekkel további funkcionalitást adhatsz hozzá.

Előnyök

 • Intuitív szerkesztő: MotoPress segítségével könnyedén hozhatsz létre és szerkeszthetsz oldalakat.
 • Előre definiált dizájn tervek: Választhatsz a könyvtárban elérhető előre létrehozott dizájn tervek közül, így gyorsabban elkészülhetsz.
 • Testreszabhatóság: Színek, keretek és háttérképek könnyedén testre szabhatók egy felhasználóbarát eszközkészlettel.
 • Bővített funkciók: A MotoPress kínál prémium bővítményeket, amelyekkel még több funkciót adhatsz hozzá weboldaladhoz, például animált mutatókat és visszaszámlálókat.

Hátrányok

 • Kiegészítők díja: A prémium bővítményekért külön díjat kell fizetni, ami további költséget jelent.
 • Kiegészítők kezelése: A különálló bővítmények kezelése és frissítése extra figyelmet igényel.

Árak

Az ingyenes verzió mellett az alap bővítmény éves 39 dollártól indul, illetve számos további prémium bővítmény érhető el különböző árakon.

További infókért nézd meg aMotoPress oldalát.

Tárhely.Eu logó
Élen az üzemeltetésben
Magyarország első számú legnépszerűbb tárhely szolgáltatója

Milyen szempontokat érdemes mérlegelni a választásnál

Amikor WordPress oldalépítőt választasz, több kritikus szempontot érdemes mérlegelni, hogy biztosítsd a sikeres webdesign projektet. Az alábbiakban bemutatjuk ezeket a szempontokat, amelyek segítenek megtalálni a számodra legmegfelelőbb oldalépítőt.

Használhatóság

Az oldalépítő könnyen kezelhető felhasználói felületet kell kínáljon, amely lehetővé teszi az oldalak kódolás nélküli létrehozását. Ideális esetben adrag-and-drop rendszerrel dolgozik, és lehetővé teszi azonnali vizuális előnézetet az oldalakról.

Ezt a fajta rendszert számos néven említik: drag-and-drop, frontend oldali előnézet szerkesztő, WYSIWYG (What You See Is What You Get), stb. Ezek a nevek nagyjából mind ugyanarra a működési mechanizmusra utalnak.

Funkcionalitás

Fontos, hogy az oldalépítő olyan funkciókat kínáljon, amelyekre valóban szükséged van. Például, néhány oldalépítő specifikus integrációkat kínál, mint WooCommerce az online áruházakhoz, vagy WPForms a látogatók e-mail címének gyűjtéséhez. A teljesítmény szempontjából érdemes figyelni a gyorsbillentyűkre és az egyedi effektekre is.

Rugalmasság

A rugalmas oldalépítő lehetővé teszi, hogy az oldalak pontosan úgy nézzenek ki, ahogy elképzelted. Ezt magában foglalja a testreszabhatóság lehetősége, mint például szín, háttér, betűtípus és egyedi margók beállítása. Néhány oldalépítő még lehetőséget kínál CSS szabályok szerkesztésére, hogy még mélyebb testreszabást lehessen elérni.

Ár

Az oldalépítő ár-érték arányát érdemes figyelembe venni. Az árnak megfizethetőnek kell lennie, és meghatározott funkciókat vagy korlátlan hozzáférést kell tartalmaznia. Válassz olyan verziót, amely megfelel a költségvetésednek, anélkül, hogy fontos funkciókat veszítenél el.

Támogatás

Fontos, hogy a választott oldalépítőhöz jó támogatás járjon, különösen akkor, ha problémákba ütközöl. Keresd az olyan verziókat, amelyek mellé tartozik dokumentáció, fórum vagy e-mailes/telefonos támogatás. A jó támogatás nagyban megkönnyítheti a felhasználását és a problémák megoldását.

Kompatibilitás

Az oldalépítőnek kompatibilisnek kell lennie a használt sablonokkal és bővítményekkel. Ellenőrizd, hogy a kiválasztott verzió milyen integrációkat és kompatibilitást kínál más WordPress elemekkel.

Frissítések

A rendszeres frissítések fontosak a biztonság és a legújabb WordPress verziókkal való kompatibilitás szempontjából. A frissítések garantálják, hogy az oldalépítő mindig a legjobb formájában legyen.

Dokumentáció

Az oldalépítőnek jó dokumentációval kell rendelkeznie, hogy könnyen elsajátíthasd annak használatát. A dokumentáció segít megérteni a funkciókat és lehetőségeket.

Garancia

Különösen előnyös ha a fizetős bővítmény pénz-visszafizetési garanciát kínál. Ez lehetővé teszi, hogy kockázat nélkül kipróbálhasd az oldalépítőt, és megbizonyosodj arról, hogy megfelel az elvárásaidnak.

Letöltések száma

Érdemes figyelembe venni az egyes bővítmények letöltésének számát is. Ha egy oldalépítő eszköz nagy letöltés számmal rendelkezik, annak sokan szavaztak bizalmat, tehát valószínűleg alkalmas a legtöbb feladat ellátására. Bár a lista nem feltétlenül a letöltések számának sorrendjében állt össze, igyekeztük az élére a legjobb és egyben legpopulárisabb bővítményeket helyezni.

Miután alaposan mérlegelted ezeket a szempontokat, könnyebben megtalálhatod az oldalépítőt, amely a legjobban illik a webdesign projektjeidhez. Ha még mindig nem vagy biztos, ne habozz segítséget kérni másoktól vagy szakértőktől a választásban. Az oldalépítő kiválasztása az egyik legfontosabb lépés a sikeres webdesign felé.

Összefoglalás

A weboldalak létrehozása és tervezése során az ideális oldalépítő kiválasztása kulcsfontosságú lépés. Mivel minden projekt egyedi, nincs egyetlen univerzális válasz, hogy melyik oldalépítő a legjobb. Fontos figyelembe venni az egyedi igényeket és preferenciákat. A döntésnél a projektspecifikus szükségleteket és a kezdeti célokat kell előtérbe helyezni, mivel az oldalépítő váltása később komoly kényelmetlenséget okozhat.

Az ideális oldalépítő megtalálása során érdemes különböző demókat és funkciókat is felfedezni, hogy biztos lehess a választásban. Ebben a listában biztosan találsz olyan megoldást, ami illik a készségeidhez, költségvetésedhez és projekt igényeihez. Ne feledd, hogy a weboldalak tervezése egy folyamatos tanulási és fejlődési folyamat, így mindig nyitott szemmel és kreativitással közelítsd meg!

Forrás #1,Forrás #2,Forrás #3

A legjobb élmény és a legaktuálisabb információk biztosítása érdekében a szerkesztő csapat átnézte és aktualizálta ezt a cikket 2024 február 12. napon.
Oszd meg! Szólj hozzá!
Facebook
Telegram
WhatsApp
Email
Miért a Tárhely.Eu a legjobb választás?
Scroll to Top

Érdekel a weboldalkészítés és az e-kereskedelem?

Olvasd el a legnépszerűbb WordPress és E-commerce tartalmainkat! 👇