Márciustól árváltozás várható egyes csomagjainál

Igyekszünk mindig az élen járni, szolgáltatásban és támogatásban, ügyfélszolgálatban is maximálisat nyújtani ügyfeleinknek. Ezt pedig korrekt, megfizethető áron az ügyfeleiknek elérhetővé tenni. Régi, hűséges ügyfeleink már tapasztalhatták, hogy a tárhely csomagjaink esetén 11 éve nem történt árváltozás.

Ezalatt a 11 év alatt fellépő inflációt, általános bérnövekedést (ami köztudottan az IT területén az egyik legjelentősebb) jól sikerült kompenzálnunk, emellett a szolgáltatás és támogatás színvonalát is jelentősen növeltük.

Így nem csak technológiában, hanem minőségi ügyféltámogatásban is piacvezetők lettünk a hazai hoszting piacon. Nálunk a komplexebb ügyféligények vagy laikusabb felhasználói kérdések sincsenek elintézve egy egysoros mogorva válasszal. Igyekszünk mindig úgy válaszolni, ahogy mi is szeretnénk, hogy nekünk válaszoljanak.

Be kellett azonban látnunk, hogy a továbbra is folyamatosan és dinamikusan növekvő béreket és az IT területen található egyre erősebben tapasztalható  szakemberhiányt már nem tudjuk a szolgáltatás és a támogatás (ügyfélszolgálat) színvonalának csökkenése, fejlesztések elmaradás nélkül kompenzálni, betölteni. Így  úgy döntöttünk, hogy idén márciustól egyes csomagjaink díjait – bár csak minimálisan – növeljük.

Például 2019 márciustól a Business Plusz csomag ára egységesen 14700 Ft helyett 17900 Ft, az All Inclusive csomag ára 17700 Ft helyett 19900 Ft-ra nő, a Business csomagunk ára pedig április 30-án 11900 Ft-ról 13900 Ft-ra változik, de ez mindössze pár százalékos növekedés.

Köszönjük a megértésüket és dolgozunk azon, hogy a kis méretű díjnövelés mellett a szolgáltatás és támogatás sokkal nagyobb mértékben növekedjen!

Tisztelettel:
Tárhely.Eu csapata

Írjon hozzászólást

Az email címet nem tesszük közzé.

error: Content is protected !!