Fizetőssé válik a Windows 10!

Udvariasan figyelmezteti felhasználóit a Microsoft, de most egy kicsit rámenősebb megoldást választottak, mégpedig teljes képernyős frissítéssel próbálnak meg rávenni mindenkit a Windows 10 telepítésére.

 

ora_w10A Microsoft tavaly dobta piacra a Windows 10-et, azóta pedig sokféle módon próbálja felhívni a felhasználok figyelmét arra, hogy frissítsenek az új szoftverre.

Ezek a módszerek azonban nem mindenki tetszését nyerte el, hiszen volt olyan aki egyszerűen beperelte a céget és busás kártérítésben részesült. A mostani figyelmezetetés lesz utolsó ilyen, hiszen a Window 10 megjelenése óta ingyenes, ami idén július 29-ével már nem lesz így. Ezért érdemes a megjelölt dátum előtt elvégezni a frissítést, hiszen azután már csak fizetés ellenében tehetjük meg.

Ennek érdekében a redmondi cég teljes képernyőn hívja fel a felhasználók figyelmét. Tanulva a korábbi hibákból, az üzenet rögtön elnézést kér a zavarásért és közli, hogy már nem sok időnk maradt a júliusi dátumig. Azonban lehetőségünk van még további 3 figyelmeztetésre vagy esetleg végleg eldönteni a kérdést. Érdemes odafigyelni, hiszen 119 dollárt is elkérhetnek ami átszámolva megközelítőleg 32 ezer forint.

 

Írjon hozzászólást

Az email címet nem tesszük közzé.

error: Content is protected !!