Okosbőrönd a Samsungtól és a Samsonite-tól

1333Bár az okosbőrönd napjainkban már nem számít újdonságnak, viszont a Samsonite és a Samsung összefogásának köszönhető fejlesztés nagy mérföldkőnek számít az okosbőrönd gyártás történetében, hiszen két világvezető cég vált szövetségessé. Közös céljuk, hogy az utasok hétköznapjait megkönnyítsék az által, hogy kevesebb bőrönd vesszen el, ezáltal a bőröndöt használók legnagyobb igényének a biztonságosság növelésének szeretnének eleget tenni.

A bőrönd gyártása során nem csupán arra törekszenek, hogy GPS-el lássák el a terméket, ezáltal pedig figyelemmel lehessen kísérni, hogy éppen hol van a csomag, hanem ennél lényegesen több funkcióval szerelik fel. Ennek köszönhetően a poggyász jelezni fog a tulajdonosának ha illetéktelenül kinyitották. Emellett segédmotorral látják el, így a bőröndök az utasításokat követve, képesek lesznek „önálló életre kelni”.

Az elképzelések szerint a légitársaságok felé is információkat küldene az intelligens csomag, ám itt a megfelelő működés érdekében még néhány akadályt szükséges elhárítani. Ilyen a biztonsági kérdés, hiszen repülés közben a légitársaságok nem támogatják, hogy az utasok a csomagjukkal kommunikáljanak, illetve a technikai korlátokat is szükséges átlépni, hogy egységesen tudjon kommunikálni a bőrönd különböző légitársaságokkal. Ezek megoldása a jövő titka, ami biztos, hogy kezdetben igen borsos áron lehet megvásárolni az okos útitársat.

2

Kép forrása: bidnessetc.com

Share

Szóljon hozzá!

*

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.