2014: az ügyfél-hűség éve

blogcikk-karacsonyÉv vége az összegzések időszaka is: izgalmas statisztikák, érdekfeszítő történetek és persze a várva várt ajándékok sem maradhatnak el. Most sem okozunk csalódást!

Így díjaztuk ez évben ügyfeleink hűségét

Ha röviden kellene megfogalmazni miről szólt ez az évünk,  akkor az “ügyfél-hűség díjazása” szóösszetételt választanánk. Miért? Mert:

– Elképesztő mennyiségű (kb 800) óra munkával  közel két tucat szerver lecserélése
Mindezt ráadásul kizárólag meglévő ügyfeleinknek! Máshol talán elfogadott, hogy a legújabb technológiákat csak a legújabb ügyfelek kapják meg, de nálunk ez továbbra sem így van!  Ezért ebben az évben egy teljes hónapnak megfelelő munkaidőt töltöttünk el csak azzal, hogy közel 20 millió forint értékű új szervereket állítsunk üzembe, amellyel körülbelül 4000 hűséges weboldal-tulajdonos számára tettük elérhetővé a legújabb szoftveres és (gyorsabb, stabilabb, kevesebb elektromos áramot fogyasztó) hardwares hoszting rendszereket.  Emellett további 5 szerver kapacitását bővítettük.

– Tovább növekedett az ajándék csomagunk értéke
Ez évben immár 100.000 Ft összegű ajándékcsomagot adutk minden ügyfeleink számára

Kedvezmények, akciók, nyeremények
Ajándék hírlevélküldőt, ajándék pendrive-ot és több kedvezményes rendelési lehetőséget (pl.: SSL) biztosítottunk ügyfeleinknek.

Mától új DesigMail webes levelezőrendszer mindenkinek!
Karácsonyi ajándékunk: új 5 témával, több mint 30 designnal rendelkező webes levelező felület, amely mától elérhető a webmail.ÖnDomainneve.hu alatt belépve!

Figyelemreméltó statisztikák

36 241 megkeresésre (ticket) válaszoltunk ebben az évben
Megközelítőleg a megkeresések 80%-ra 1 órán belül válaszoltunk
13 300 alkalommal kerestek minket telefonon ügyfeleink

És végül… így néz ki a Tárhely.Eu konyhája és mosdója

Informatikus kollégáink kisajátították a konyha és  a mosdók elnevezését, így sajátos – halandó ember számára olykor nehezen érthető –  szóviccel lepték meg kollégáinkat és látogatóinkat. Íme az eredmény:

Konyha
Konyha
Férfi mosdó
Férfi mosdó
Női mosdó
Női mosdó
Raktár
Raktár

Írjon hozzászólást

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Content is protected !!
Scroll to Top