Már bérelhető a szerverek iPhone-ja

OkosSzerver

Okosszerverekért lelkesedik a világ: appok telepítése néhány kattintással, letisztult, pazar felhasználói felület, könnyű kezelhetőség. Valószínűleg nem ezek az első gondolataink, ha a szerverek jutnak eszünkbe, de ez most megváltozhat: a Magyar Brands díj nyertes tarhely.eu kínálatában most elérhetővé váltak azok a bérlehető szerverek, melyek a “hagyományos” vasak stabilitását ötvözik az okostelefonoktól megszokott kényelmes kezelőfelülettel.

Mától bérelhetőek azok a QNAP és Synology megoldások, amelyek az elmúlt évben sorra nyerték el a külföldi szakmai- és közönség díjakat. Brazíliától az Egyesült Államokig, Dániától Ausztráliáig, Németországtól Malajziáig a világ minden részén komoly elismeréseket söpörhettek be. Tény ami tény: a szerverpiacra is begyűrűzött az okostrend.

Felhasználóbarát élményszerver

OkosAppAkár 140-nél is több Instant Applikáció vár arra, hogy élettel töltse meg a puszta vasat. A cége számára fontos alkalmazások telepítése tehát az “App Store”-hoz hasonló, könnyen és egyszerűen kezelhető felületen néhány kattintással, szemet gyönyörködtető környezetben végezhetőek el: https://tarhely.eu/okos-szerver.php

A lehetőségek szinte kimeríthetetlenek: legyen szó akár fájl-, levelező-, dokumentum-, adatmentő-, adatbázis- vagy multimédiaszerverről, vagy sok minden másról, a telepítés szinte gyerekjáték. A legnépszerűbb tartalomkezelő rendszerek használata (WordPress, Drupal, Joomla!) is könnyedén elérhető. A munka így valódi élménnyé válik.

Egyszerűbb üzemeltetés akár rendszergazda nélkül

Az okosszerver az otthoni felhasználók, kis- és közepes vállalkozások és a nagyvállalatok számára is egy sor előnyt biztosít. A kisebb cégeknek jelentős költségmegtakarítással kecsegtet, hiszen nincs szükség mély rendszergazdai szakértelemre, nem kell ezért külön rendszergazdát fizetni.

A szerverhez díjmentesen elérhető Windows, Linux, Mac alkalmazásokkal, és iOS illetve Android appok segítségével pillanatok alatt az összes munkatárs valamennyi eszközére beállíthatja a fájlok szinkronizálását, mappák megosztását – így kollégái mindig automatikusan frissülő tartalmakkal dolgozhatnak, és a változtatások is azonnal elérhetővé válnak mindenki számára. De akár meglévő Google Drive, Dropbox vagy Baidu Cloud fiókunkkal is végezhető hibrid szinkronizáció.

Vegye saját kézbe az adatait, felejtse el az adatvédelmi botrányokat

A napjainkban egymást érő privacy botrányok között egyáltalán nem mellékes kérdés az, hogy rá merjük-e bízni személyes adatainkat, vagy az érzékeny céges információkat egy olyan óriásvállalatra, amelyik a személyes adataink értékesítéséből igyekszik pénzt csinálni. Felmérések szerint a legtöbben annak ellenére választják ezeket a szolgáltatásokat, hogy nem teljesen bíznak meg a szolgáltatóban. De úgy vélik: az ott elérhető kényelmes és megbízható szolgáltatásoknak nincs alternatívája.

A tarhely.eu által kínált okosszerver csomagok erre az égető problémára is megoldást kínálnak. Adatai az legjobb kezekben lehetnek: az Önében. Az okosszerverek szinte minden felmerülő üzleti- és személyes igényre egyszerűen telepíthető appokat kínálnak.

Rack OkosSzerverA magyar piac egyik vezető szolgáltatójaként a tarhely.eu a szokott, magas minőségű, nagyvállalati igényeket is kielégítő hardware háttérről gondoskodik: folyamatos internetkapcsolat, többszintű, biztosított ármarforrás várja a szerverteremben. Ráadásul amennyiben áramszünet vagy váratlan káresemény történik az irodájában, a cég szervertermében adatai továbbra is biztonságban várják Önt.  További információ és kipróbálási lehetőség: 

https://tarhely.eu/okos-szerver.php

Írjon hozzászólást

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Content is protected !!
Scroll to Top