Dedikált szerver bérlés – 15 percen belül is lehetséges?

Szerver Bérlés 15 percen belülElégedettebb vásárlók, gyorsabb weboldal, nagyobb profit! Több száz GB-os méreten, akár több tucat GB memóriával és 4-8 processzor maggal az Ön weboldala is villámgyors lenne, ugye?  Új Szerver Bérlés szolgáltatásunkkal mindez lehetséges!  Ráadásul rendkívül kedvező áron, már havi 14 900 Ft + Áfa-tól, és akár 15 percen belül lehet Önnek is saját szervere a Tárhely.Eu-nál!

Mi is az a szerver bérlés?

 

Dedikált Szerver BérlésA szerver bérlés egy olyan szolgáltatás, amellyel nem pusztán egy szervert kap, hanem a gép mellé teljes-körű szerver hoszting szolgáltatáshoz és hardware felügyelethez is hozzá jut. Amellyel sok plusz munkát és akár milliókat is spórolhat. Hiszen így nem kell foglalkoznia a sokszor rendkívül bonyolult és költséges hardware összeállítással, beszerzéssel, kolokációs szolgáltatás megrendelésével, szerver elhelyezésével, tesztelésével, az alkatrész ellátással, cserével, hanem mindezt egyben megkapja tőlünk!

A szervert pedig egy erre alkalmas, rendkívül biztonságos (klimatizált szerverterem, többszörös áramforrás, generátor, szünetmentes rendszerek stb.) és innovatív környezetbe helyezzük el és a kívánt 100 Mbps vagy 1 Gbps internet kapcsolattal csatlakoztatjuk a BIX központi gerinchálózatához, vagyis az internethez.

Szükségem van nekem erre?

 

Dedikált SzerverAmennyiben a konkurenciájánál gyorsabb weboldalt szeretne, amennyiben szeretné, hogy a vásárlói gyorsabban és megbízhatóbban érjék el oldalát, elégedettebbek legyenek, akkor igen! Amennyiben olyan méretű és terhelésű oldala van, amely kinőtte a normál tárhelyeket és a VPS (virtuális szerver) szolgáltatásokat, akkor igen! Amennyiben az Ön oldala úgy gondolja, hogy megérdemli a kiváltságos kiszolgálást, prémium technikai hátteret, akkor igen!

Mi kell ahhoz, hogy weboldalam egy dedikált szerveren fusson?

 

Menedzselt Szerver ÜzemeltetésA szerveren kívül egy hozzáértő rendszergazda, aki beállítja, a weboldalára optimalizálja a szervert, vagyis a megfelelő operációs rendszert és szolgáltatásokat telepíti és konfigurálja, igény esetén pedig admin felületet is telepít. Nincsen ilyen szakembere? Semmi gond, hiszen akár tőlünk is megrendelheti a kért telepítéseket, beállításokat. Fix, rendkívül alacsony árakon segítünk Önnek megvalósítani az elképzeléseit! A menedzselt szerver üzemeltetési – más néven rendszergazdai – szolgáltatásainkról az alábbi linken tájékozódhat: https://tarhely.eu/menedzselt_szerver_uzemeltetes.php

15 perc?

 

Igen! Azonnali szerver kínálatunkat úgy állítottuk ki, hogy a megrendelés és fizetés esetén munkaidőben akár 15 percen belül hozzájusson szerveréhez, így rövid időn belül már új szerverén üzemelhet weboldala! Lépjen Ön is a nagyok közé, legyen Önnek is saját szervere! Nézze meg aktuális szerver kínálatunkat: https://tarhely.eu/szerver_berles_hoszting.php

1 thought on “Dedikált szerver bérlés – 15 percen belül is lehetséges?”

Írjon hozzászólást

Az email címet nem tesszük közzé.

error: Content is protected !!
Scroll to Top