Forradalmi! Olcsó viszonteladói domain regisztrációs szolgáltatás anonymus opcióval!

blog_domain_viszonteladas Nem szeretne több millió forintot költeni domain regisztrátorrá válásra? De zavarja, hogy ha most regisztrál egy domain nevet valahol, az adott regisztrátor elérhetőségei szerepelnek a domain adatainál? Így pedig az Ön ügyfele percek alatt a regisztrátor (konkurenciája) karjában találhatja magát!

A megoldás:

A Tárhely.Eu forradalmian új viszonteladói domain regisztrációs szolgáltatásával ez nem fog előfordulni! Ugyanis ha a Tárhely.Eu -n regisztrál új .hu, .eu domaint, akkor regisztrátorként a whoisban (pl.: http://www.domain.hu/domain/domainsearch/)  egy olyan hivatalosan bejegyzett, élő cégnév lesz feltüntetve Regisztrátorként, amihez az ügyfél nem fog tudni társítani szolgáltatást, a cég hivatalos honlapján se talál arról információt, hogy egyáltalán domain bejegyzésekkel foglalkozik-e. Így minden bizonnyal nem fog többet előfordulni, hogy ügyfele a regisztrátort hívja fel, őt keresi meg, ő hozzá kéri át domain nevét és neki fizet. Az Ön ügyfele tehát Önnél fog maradni, Önnek fog fizetni és az ő szemében Ön lehet a regisztrátor. Így velünk bátran tervezhet hosszú távon!

Regisztráljon akár most, mindössze 1 perc: https://tarhely.eu/olcso-viszonteladoi-domain-regisztracio.php

Előnyök hosszú sora

Sok éves tapasztalatunknak és több száz viszonteladónkkal való együttműködésünknek köszönhetően olyan előnyöket alakítottunk ki, amelyek segítik partnereink minden napját, csökkenti munkamennyiségüket, és értéknövelt szolgáltatásokat felkínálva ügyfeleik számára növelhetik profitjukat nálunk. Ilyen tulajdonságok például, hogy a domain igénylőlapot is elláthatja saját logójával, adataival így természetesen az igénylőlapon sem fog szerepelni a Tárhely.Eu. Emellett Viszonteladóink számára készítettünk egy okos és gyors DNS szerkesztő felületet, de pár kattintással ügyfele számára is elérhetővé teheti. Ez csupán néhány példa az előnyök hosszú sorából.  Jöjjön hozzánk Ön is!

Írjon hozzászólást

Az email címet nem tesszük közzé.

error: Content is protected !!
Scroll to Top