Megszületett a 100. szerverünk!

Az elmúlt évek folyamatos innovációinak, erőfeszítéseinek eredményeképpen a Tárhely.Eu most ünnepli a 100. szerverének beüzemelését. Ez a hazai viszonylatban teljesen egyedülálló.

Miért is olyan nagy dolog ez?

A 100 szerver többet jelent egy tetszetős statisztikai adatnál. Ha mélyebbre ásunk, rátalálunk a hazánkban talán legügyfélközpontúbb szemléletmódra: Véleményünk szerint egy tárhely szolgáltató sikere nem abban rejlik, ha a lehető legtöbb tárhelyet zsúfolja össze a szerverén, épp az ellenkezőjében, ha minél kevesebb tárhelyet helyez el egy-egy gépen. Mi évek óta következetesen képviseljük ezt az elvet. Így nagyobb erőforrást, nagyobb tárhelyet tudunk biztosítani egy összességében kevésbé terhelt szerveren, ezáltal biztosítva gyorsabb és megbízhatóbb szolgáltatást Ügyfeleinknek.

199 – 100

Emiatt is nyitottuk meg 2011-ben az ország első tárhely termét és indítottuk el a szintén páratlan 199 tárhely / szerver akciónkat, amivel garantáljuk, hogy egy gépen maximálisan 199 tárhelyet helyezünk el. Így sikerült 2012 júliusára beüzemelnünk a 100. szerverünket.

Tényleg egyedülálló?

Természetesen kíváncsiak voltunk, hogy versenytársaink idő közben merre tartanak, vajon megközelítik-e ezt a nagyságrendet. Végigböngészve a nagyobb hazai szolgáltatókat, nyilvánvalóvá vált, hogy nem közelítik meg. A második helyezettnél is több mint 160 %-kal nagyobb a Tárhely.Eu szerver parkja, a hazai átlagnál pedig sokszorta nagyobb adat  jön ki:


Méretarányos statisztika a szerver számot tekintve. A TOP 4 versenytársak nevét a békesség megóvása érdekében nem tüntettük fel.

Sorolhatnánk még az ebben rejlő előnyöket, (jelentősebb üzemeltetési tapasztalat, gyorsabb hálózat, nagyobb adatmentő hely, pót szerver üzemeltetés) de száz szónak is egy a vége: biztos lehet abban, hogy ha a Tárhely.Eu-nál üzemelteti tárhelyét, a lehető legjobb kezekben van weboldala!

Írjon hozzászólást

Az email címet nem tesszük közzé.

error: Content is protected !!
Scroll to Top