Cloud – Felhők gyülekeznek a Tárhely.Eu -nál

A Tárhely.Eu tájáról egy markáns front közelíti meg hazánkat, csapadék nem, de jelentős felhősödés várható.  Szervertermünkben a hőmérséklet továbbra is optimális szinten marad. De a jövőről kicsit ugorjunk a jelenre, mi is történt eddig nálunk cloud témában?

Az elmúlt időszakban is optimalizáltunk, átalakítottunk, szereltünk és a végeredmény itt látható: https://tarhely.eu/cloud_tarhely.php Jelenleg közel 200 tárhelyet szolgálunk ki cloud alapú rendszeren, amelynek lényege, hogy a VPS-hez hasonlóan fix erőforrásokat tud használni a weboldal, így nem függ a szerveren lévő többi felhasználótól. Folyamatos statisztikát is biztosít a felület a CPU, memória és a kapcsolatok használatáról.

CPU, memória, kapcsolati statisztika

Ráadásul az egész cPanellel irányítható, így kiváló ez a megoldás azoknak, aki nem értenek egy VPS üzemeltetéséhez, de mégis erőforrás alapon gondolkodnak és többre van szükségük, mint egy normál . Hiszen mindössze annyi tudás szükséges a kezeléséhez, mint egy normál tárhelyhez. Nyilvánvalóan ez még csak az első nagy lépés a teljes és igazi “felhősítés”  felé, mégis az igények azt mutatták, hogy mint hazánk legnagyobb szerverparkkal rendelkező szolgáltatójaként fontos elől járnunk ezen fejlesztésekben is. Így a jövőben várható cloud-korszak egyre több előnyét máris élvezhetik nálunk azok, akik erre igényt tartanak.

Share

Szóljon hozzá!

*

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.