Akár 70%-kal több megrendelés Weboldal Minősítéssel

Világszerte egyre több tulajdonos minősíti weboldalát független szolgáltatókkal, azért, hogy a látogatókban még nagyobb biztonság érzést keltsenek.  Vajon tényleg lehet ezzel a módszerrel akár 70%-kal növelni eladásinkat?

Az Egyesült Államokban (Truste, Verisign Trust Seal stb) mára igen népszerűvé váltak az “ellenőrzött” vagy “megbízható” jelzések. Egyre többen ismerik  fel a weboldal tulajdonosok közül, hogy igencsak nagy előnyhöz juttatja őket a konkurenciával szemben az, ha egy független weboldal minősítő cég logója biztosítja a látogatókat afelől, hogy “Igen, ez egy biztonságos, tisztességes vállalkozás”.  Magyarországon azonban ezek a minősítő cégek még nem annyira ismertek, ráadásul a teljesen más nyelvi és  jogi környezet is érdektelenné teszi a vállalatokat, hogy itt is kiterjesszék ezen szolgáltatásokat.

 

Weboldal minősítés hazánkban

 

Az elmúlt években a Tárhely.Eu itthon páratlan módon próbált minél több segítséget biztosítani Ügyfeleinek, hogy egyre csak jövedelmezőbb, sikeresebb legyen minden olyan weboldal tulajdonos, aki nálunk rendel tárhelyet. Legyen az ajándék sablon, weboldalépítő a céges oldal beüzemelése, ingyenes vagy akciós keresőregisztráció / kereső optimalizációs tanácsadás, ajándék Google Adwords kupon kód (…) a célunk mindig is az volt, hogy elősegítsük Ügyfeleink üzleteinek sikerességét.

A jövőben sem mondunk le erről, emiatt leszerződtünk az ország egyik legszínvonalasabb Weboldal Minősítést végző cégével, a Webkontrollal. Így újabb meglepetéssel szolgálunk azoknak a vállalkozóknak, akik nálunk rendelnek vagy hosszabbítanak tárhelyet:

A mai naptól minden Business, Business Plus és All Inclusive csomaghoz egy közel 7 500 Ft értékű “Ellenőrzött Weboldal” tagságot kap tőlünk ajándékba 1 évre!

Így

 • Nem kell újraminősítenie weboldalát, elég ha “csak” Ügyfelünk*
 • 1 évig ingyen és kötelezettség nélkül kipróbálhatja, hogy mennyi hasznot is hoz Önnek
 • Sőt a nagyobb súlyú minősítéseket is kedvezményesen veheti igénybe
 • A Webkontroll adatai szerint akár 70%-kal is növelheti eladásait

Kinek ajánljuk?

 • Cégeknek
 • Vállalkozónak
 • Webshop Üzemeltetőknek
 • Online Megrendelői Felületet Üzemeltetőknek
 • Kereskedelmi Tevékenység Folytatásához
 • Bankkártyás Fizetés Biztosítóknak
 • Illetve minden tisztességes oldal üzemeltetőnek, aki szeretné tudatni látogatóival, hogy valóban egy megbízható cégnél vásárol!

 

“Hogyan jutok hozzá?”

 

1.) Kérjük kattintson ide és értékeljen minket a Webkontrollon:)
2.) Amennyiben
a.)  még nem Ügyfelünk, mindössze egy (Business, Business Plus vagy All Inclusive) tárhelyet kell rendelnie nálunk és az aktiválás után automatikusan elküldjük Önnek az aktiváló kupon kódot!
b.)   már Ügyfelünk, a 2011 június 14 után történő tárhely hosszabbítási rendelés és aktiválás után küldjük automatikusan!
FRISS! Persze lehetséges, ha sok jó értékeléssel lepnek meg Ügyfeleink, mi is meglepjük (Business, Business Plus vagy All Inclusive) tárhellyel rendelkező Ügyfeleinket egy ajándék Webkontroll tagsággal. Ugyanis ma jogot kaptunk arra, hogy nem csak mától, hanem a 2011 egész évében bármikor hosszabbítást igényelt Ügyfeleknek kiküldhessünk egy ajándék “Ellenőrzött Weboldal” tagságot!
Várhatóan a levélküldés egy héten belül megtörténik!

 

* Természetesen a Webkontroll feltételeinek meg kell felelni, de ez tisztességes vállalkozásnak nem okoz gondot! Részletes információ itt.

Share

Egy hozzászólás a következő cikkhez: “Akár 70%-kal több megrendelés Weboldal Minősítéssel”

 1. hangya írta:

  egész jó ötlet az oldalakat bevizsgáltatni, jobban elhiszem hogy nem kamu a cég ha egy 3. fél is bírálja….

Szóljon hozzá!

*

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.