Megnyitottuk az ország első TárhelyTermét!

TárhelyteremEnnek örömére 199 teljesen ingyen tárhellyel ajándékozzuk meg blog olvasóinkat az elkövetkezendő 2 órában! Tudja meg most hogyan juthat hozzá!
.
Mi az a TárhelyTerem?
.
A Tárhely.Eu Kft. 2011-ben közel 1 éves előkészület után nyitotta meg saját szervertermét. Bár hazánkban természetesen több szerver terem található, abban mégis egyedülálló létesítmény, hogy a helyiségben kizárólag Ügyfeleink tárhelyeit és VPS tárhelyeit kiszolgáló szerverek üzemelnek . (tehát nem hosztolunk más szolgáltatót, szervert) Így kívánjuk biztosítani minden megrendelőnk számára a nagyobb, gyorsabb és biztonságosabb kiszolgálást, hiszen így még több külön adatmentő és egyéb speciális szerverekkel tudjuk elosztani a terhelést.
.

Csak 199 tárhely egy szerveren?
.
A tárhely piacon óriási lépésre szánta el magát a Tárhely.Eu: nagyban szakítunk hazánkban eluralkodó szolgáltatói gondolkodásmóddal, amely szerint egy tárhely szolgáltató akkor sikeres és nyereséges, amennyiben minél több tárhelyet tud “összepréselni” egy szerveren.  Így a mai naptól minden új tárhelyet rendelő megrendelőnknek garantáljuk, hogy olyan szerverre helyezzük, ahol csak maximálisan 199 Ügyfél kerül! Az előnyök sora szinte végtelen, ami azonnal megtapasztalható, ha egy tárhely igénybevételével valaki részese lesz a Tárhely.Eu világának!
.

2 óra 199 ingyen tárhely!?
.
TárhelyTermünk megnyitásával 1 szervert kizárólag arra a célra állítottunk be, hogy aki szeretné, megtapasztalhassa a Tárhely.Eu szolgáltatásának előnyeit, ezért mindenféle fizetési kötelezettség’ és hűség’ nyilatkozat aláírása nélkül biztosítjuk, hogy 1 évig bármelyik normál tárhely csomagunkat (akár 15 GB!) igénybe vehesse. Ehhez mindössze
1. Kérünk Öntől egy “Lájkolást” a Facebookon:) (jobb felül)
2. Majd IDE KELL KATTINTANI és azonnal az Öné lehet új ajándék 5GB-os tárhelye!

Képek és élő videó TárhelyTeremről itt!

‘Megjegyzés:  Az ingyenes tárhelyre az ÁSZF-ben foglalt ajándékok, garanciák nem vonatkoznak és mindenképp rendelkeznie kell olyan domainnal, amely erre a tárhelyre mutat és életszerű használatra vonatkozik. Amennyiben 1 hónapon belül nem mutat a domainja a tárhelyre, a szolgáltatást korlátozhatjuk.

Share

11 hozzászólás a következő cikkhez: “Megnyitottuk az ország első TárhelyTermét!”

 1. hijka írta:

  Ez nagyon jó, én már igényelem is az ingyen tárhelyet, sőt, még a haveromnak is szólók. Gratuila a szerver teremhez!

 2. franko írta:

  Egyedülálló, nagyon jól néz ki !!! Csak így tovább !

 3. 1blogolvasó írta:

  Ez fantasztikus! Gratulálok a Tárhely.Eu csapatának!

 4. magyarember írta:

  hát kiderült….saját szerverterem? azt szeretném ha az én oldalam is ott lenne valamelyik világító szerveren :)….bejön ez a kék szín 🙂

 5. kisbetű írta:

  király! szóval saját szerverterem, engem a VPS érdekel a legjobban, de közben látom hogy 2 óráig ingyen tárhely….ezt nem hagyom ki 🙂

 6. szóló írta:

  jó lett az új fleshetek 🙂 gratulálok hozzá, a 199-es egy szerveren való ügyfélhez is, ez valóban egyedülálló, amennyire ismerem a tárhelypiacot Mo-n a nagyobb nyereség miatt írtó sok embert tesznek egy vasra…..persze valamiből neki is meg kell élni.

 7. admin írta:

  Köszönjük! Sajnos a 2 órás kedvezményes időszak nemrég lejárt. Most osztunk, szorzunk és meglátjuk visszatérünk-e még ma az ingyenes akcióval. Plusz próbálunk igazságosak lenni a tipp versenyben, hogy ki nyeri az életre szóló ingyen tárhelyet! K.Z.

 8. órásmester írta:

  Az én órám szerint 13:51 van.
  Kedves Admin!
  A te kommenteden 14:24 az idő.
  Az akció nem délben indult?

 9. admin írta:

  11:00 -kor indult, a visszaszámláló 11:00 -re számolt vissza. Délben is lehetett rendelni természetesen, illetve még várhatóan lesz egy kevés idő, esetleg most próbált volna rendelni?

 10. admin írta:

  Jelenleg még egy darabig ismét nyílt a regisztráció az ingyen tárhelyre!

 11. órásmester írta:

  Megtörtént. 🙂
  Köszönöm a rugalmas hozzáállásotokat!

Szóljon hozzá!

*

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.