Re-Startolunk – Újraindul Windows tárhely szolgáltatásunk!

Windows TárhelyTöbb, mint 1 éves zárt körű üzemelés után a 2009-ben útjára indult innovatív Windows Server szolgáltatásunk hamarosan újra elérhető lesz minden érdeklődő számára. A Microsoft-al folyamatban lévő egyeztetések következtében rendkívül kedvező áron tudja majd igénybe venni a legújabb ASP IIS7, MSSQL technológiával felszerelt webtárhely csomagokat.

Azonban ahhoz, hogy biztosított legyen a (tár)helye indulásnál szerverünkön, érdemes minél előbb feliratkozni a lenti formon, így elsőként tudja meg az indulás időpontját. Sőt, amennyiben szeretné akár több hónapig is ingyen élvezni a Windows Server 2008 nyújtotta előnyöket és hozzátenni szolgáltatásunk színvonalához, jelentkezhet  folyamatban lévő Béta teszt rendszerünkbe teszteléshez:

Tudja meg azonnal, ha rendelhető Windows tárhely!
Béta teszt jelentkezés

.
Megjegyzés: A feliratkozással megadott adatokat bizalmasan kezeljük és  kizárólag a Windows tárhely szolgáltatásunk elindulásával kapcsolatban fog maximum 3 e-mailt kapni. (1 azonnali visszaigazolás, 2 levél a szolgáltatás indulással kapcsolatban, amint aktuálissá válik)
A Béta teszt lehetőséghez a feltétel valós adatok megadása, meglévő domain névvel való használat. A Béta teszteléshez az ÁSZF szolgáltatási garanciái természetesen még nem érvényesek. A Béta tesztre korlátozott ideig és korlátozott számban tudjuk csak fogadni a feliratkozókat.

Share

Szóljon hozzá!

*

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.