Tárhely.Eu karácsony 2010 – 100 db iPod, egy iPhone 4 és sok-sok ajándék .eu regisztráció!

2010 sem múlhat el anélkül, hogy -szokásához híven- a Tárhely.Eu Ügyfelei ne kapnának rengeteg ajándékot! A nagy népszerűségnek örvendő 2009-es ünnepek után ismét nagy erőkkel készültünk a karácsonyi időszakra, hogy megháláljuk régi és új Ügyfeleink bizalmát. Az eredmény magért beszél:

Az Eurid (.eu központi regisztrátor) egy hónap alatt 100 db iPod Touch 8GB-ot sorsol ki azok között, akik az elkövetkezendő 1 hónapban .eu domain nevet regisztrálnak. Ügyfeleink esélyeit úgy kívánjuk növelni ebben a nyereményjátékban, hogy az elkövetkezendő 1 hónapban minden tárhely rendeléshez és hosszabbításhoz ingyenes .eu regisztrációt biztosítunk 1 évre! Sőt! Azok között, akik jogosultak és igénylik ezen .eu-s díjmentes domain nevet, december 22-én kisorsolunk egy vadonatúj iPhone 4-et!

Legyen az Öné valamelyik nyeremény, kapjon egy .eu domaint ajándékba, rendelje meg most tárhelyét ide kattintva!

Mit érdemes tudni az akcióról?

Akik 2010 november 25 és december 22 között igényelnek új tárhelyet vagy hosszabbítják meglévő tárhelyüket és még ezen időn belül egyenlítik ki a szolgáltatás díját, jogosultak egy db .eu domain név regisztrációra egy évre. A fizetés (illetve annak igazolása) után küldünk egy e-mailt ,amelyre válaszolva átküldheti a kívánt .eu domain nevet, ezt szintén a megadott határidőn belül kell átküldeni. December 22-én már nem fogadunk be új igényt. Így automatikusan részt vesz a December 22-én történő sorsoláson, amely közjegyző jelenlétében fog megtörténni. A iPhone 4 mobiltelefon nyertesét a weblapunkon és a  blog oldalunkon is közzétesszük.
Az Eurid által kisorsolt 100 db iPod Touch 8GB-hoz még akár 24-én is átküldheti a már befizetett tárhelyhez a domain igényét, hiszen az utolsó sorsolás december 26-án történik. Ehhez a fentieken kívül 2 feltétel nagyon fontos, amit természetesen a regisztráció után jelzünk:

  1. Regisztrálás a http://www.winwith.eu/hu oldalon.
  2. A http://www.winwith.eu/hu oldalon a sorsolás előtt (december 2., 10., 18., és a 26.) 8 nappal maximum be kell lépni a fiókba.

További részleteket a https://tarhely.eu/aszf.php oldalon és a http://www.eurid.eu/hu/feltetelek oldalon olvashat.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Content is protected !!
Scroll to Top