Ingyen .at domain blog olvasóinknak!

Kedves Olvasónk!

Egy különleges promócióval szeretnénk meglepni blog olvasóinkat. Minden olyan jelenlegi vagy új Ügyfelünk aki most rendel tőlünk .de vagy .ro domain nevet, egy 13.300 Ft értékű .at domain nevet kap 1 évre ajándékba!

.

Mit kell ehhez tennie?

Mindössze rendelje meg a kívánt domaint és mellé a .at nevet az alábbi módon:
1. Lépés: Töltse le innen és töltse ki a domain igénylőlapot. Ezen szerepeljen mindkét domain név, a .ro vagy .de és az ajándék .at név is. (Természetesen ha több .de vagy .ro domaint rendel, akkor több .at ajándék  is jár Önnek!)
2. Lépés: A postai számla befizetése után a domain 24-48 órán belül bejegyezzük Önnek.

.
Domain díjszabás:

.de domain ára dns szolgáltatással együtt 5500 Ft + Áfa / év
.ro domain ára dns szolgáltatással együtt 16 000 Ft + Áfa / év

Részvételi Szabályzat:

1. Az akcióban bármilyen természetes személy részt vehet, amennyiben a blog.tarhely.eu internetes honlapon meghirdetett, az ajánlatra vonatkozó Részvételi Szabályzatot elfogadja.
2. Az akció időtartama: az ajánlat a 2010. március 19. és 2010. március 28. között benyújtott, szabályos domain delegálási kérelmekre vonatkozik.
3. Az akcióban a résztvevők egy .de és/vagy .ro domain névhez kapcsolódóan a egy darab .at (osztrák) domain nevet kapnak 0 (nulla) Forintért a Részvételi Szabályzat 4. pontjaiban található korlátozásokkal.
4. Az akcióban minden természetes személy, aki .de és/vagy .ro tartományba tartozó domain nevet igényel egy másik osztrák (.at) domain nevet kérhet díjfizetési kötelezettség nélkül.*
5. Az akciós szolgáltatás nem vehető igénybe azon ügyfelek által, akik egyedi megállapodás alapján megszabott áron jegyzik be a domain neveiket.
6. A kedvezmény domain regisztrációt tartalmazó tárterület csomag megrendelése esetén is igénybe vehető.
7. A kedvezmény más kedvezménnyel együtt nem vehető igénybe.

A díjfizetés nélkül biztosított domain szolgáltatás tartalmazza a bejegyzés és az első 335 napos fenntartás költségét és a DNS1 + DNS2 szolgáltatást. A domain bejegyzés tárhely vagy email szolgáltatás biztosítását nem tartalmazza. A szolgáltatás – igény esetén – az igényelt domain igénylő általi megjelölt IP címre történő átirányítását is tartalmazza.

Az akció keretében történt domain bejegyzés a megrendelési időszakot követően a domain fenntartása a tarhely.eu érvényes listaárán rendelhető meg.

Írjon hozzászólást

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Content is protected !!
Scroll to Top