Jöhet a gyerek! – internet edition

Az Internet korszakában felnövő ifjaink felnőtté válása után az egyik legnagyobb kérdés az életükben: a gyerekvállalás. A generációk között tátongó rés és az egyre fogyatkozó magyar népesség megállítására találtuk meg a megoldást! Hogyan magyarázzuk el a fiataloknak a saját modern,  internetes nyelvükön, hogy milyen is amikor a családi fészek egy lurkóval gazdagodik?  (Figyelem! A cikk nyomokban és helyenként vicces, ámde odaillő szakszavakat tartalmazhat!)

Mielőtt jön a saját…
Bár a a nők vásárlási hajlandósága ezen témában nagyobb, mint a férfiaké, nem árt mindkét nemnek kipróbálási időszakot igénybe venni. Fontos, hogy ne illegális úton, torrentekről szerezzük be a kívánt gyermeket (gyerekrablás), hanem jogtiszta forrásból töltsük le a trial verziót. (kölcsönkérés) Tudjuk, hogy különbség van a trial és a demo között, míg a demonál bizonyos funkciói nem működnek (pl: járás, beszéd azaz tisztán baba), addig a trial verzió már egy teljes funkcionalitást kínál, mindössze korlátozott ideig használható. (azaz a gyerek) Eleinte csak pár órára érdemes igénybe venni, később lehet 1-2 napot is tesztelni folyamatosan. Fontos, hogy a gyermeket kibocsájtó licensz tulajdonosok (szülők) hírneve jó legyen, ezért érdemes utána nézni PR értéküknek és esetleg az interneten róluk megtalálható véleményeknek. Ha lehet kövessük őket nyomon twitteren, facebookon és térképezzük fel kapcsolatrendszerüket, kérdezzük meg más véleményét is, olvassuk a blogukat. (vagyis jó szülők legyenek)

Demo verzió (baba) használata:

Tudnunk kell tehát, hogy a demó verzió sok mindenre nem képes, de egy nagy könnyebbség, hogy  mindössze 1-2 hibajelzéssel rendelkezik (sírás, ordítás), amelyre nekünk reagálni kell. Amennyiben pedig megfelelően használjuk az output is egyszerűen észrevehető. (mosolygás, nevetés). Fontos, hogy elsőre ne próbáljuk frissíteni a verziót (etetés, pelenkázás), erre csak a rendszergazda képes.  Kritikus hiba esetén semmiképpen ne próbáljuk resetelni a hardware-t, kérjünk távsegítséget a használatához. Az ügyfélszolgálat valószínűleg készséggel fog a rendelkezésünkre állani, a rendszergazda pedig konzol hozzáféréssel vagy személyes helyszíni javítással fogja a hibát orvosolni. Optimális működés esetén ezen pár órás tesztelési időszak után nagy elégedettséggel és örömmel, sőt egy kis hiányérzettel fogjuk visszaszolgáltatni.

.

Trial version (gyerek)használata:

Ez a verzió használata már más élményszintet képvisel. Jóval több funkció, de hibajelzés is nagyobb számban áll a rendelkezésünkre, ám a megértésük jóval könnyebb a fordító program megléte miatt. (beszéd készség) Bár a demo is rendelkezhet többféle templattel (átöltözés), a trialnál maga az átdesignolás is jóval könnyebb feladat, hisz rendkívül user-friendly tud lenni. Ehhez a beépített folyamatosan fejleszthető intelligens automatika van segítségünkre. (tanulási képesség). Ezen verzió is sok törődést és odafigyelést igényel. Figyelem! Meglehetősen mobil tulajdonságai miatt (járás, futás) a folyamatos használat erős mellékhatásokkal is járhat. (fáradtság) Továbbá igen nagy türelem szükséges a információszükségletek kielégítésére. Amennyiben ezekre nagy figyelmet fordítunk, azon vesszük észre magunkat, hogy a termékhűségünk maximalizálódik és ez csak akkor jut el a teljességre, ha saját magunk által kifejlesztett  verziót fogunk nap mint nap használni.

Bízunk benne, hogy ezzel a mai kor fiataljaihoz közel álló leírással tevékeny módon hozzájárulunk a magyar népesség növekedéséhez és a fiatalok gyerekvállalási kedvéhez!

Írjon hozzászólást

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Content is protected !!
Scroll to Top