Örömmel jelentjük: sikeres évet zártunk!

green-fireworksSzámadásba kezdtünk. Ennek eredményeképpen örömmel jelenthetjük, hogy meglehetősen sikeres és mozgalmas volt a 2009-es esztendő. A mögöttünk levő év eseményeiből mazsoláztunk néhányat.

A tavalyi év végét illetve ez év elejét megkoronáztuk egy nagy értékű ingyenes kereső optimalizációs tanácsadással, mellyel meglévő ügyfeleinknek kedveskedtünk a bizalmukért, amiért minket választottak.

Majd az 1 százalék tárhely kampányunkkal folytattuk, melynek célja, hogy minden hónapban egy non-profit szervezet számára díjmentesen biztosítunk tárhelyet, ezzel is szeretnénk az ilyen intézmények internetes megjelenését támogatni.

.

Még szintén év elején elindult igencsak magas minőségi Windows tárhely szolgáltatásunk, amivel igencsak sikerült felpezsdíteni a magyar piacot, hisz magas minőségű szolgáltatást mi biztosítottunk először ezen az alacsony áron.

.

Nem sokkal ezt követően útjára bocsátottunk egy kérdőívet, amivel ügyfeleink tárhely és az ehhez kapcsolódó szolgáltatásokkal szemben támasztott igényeit próbáltuk kifürkészni, hogy lényegesen magasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni partnereinket. Válaszadóink között éves tárhely előfizetéseket és domain regisztrációkat sorsoltunk ki.

.

Majd májusban arra az elhatározásra jutottunk, hogy blogot vezetünk, amellyel elértük, hogy hazánkban talán unikumként vezetünk olyan vállalati naplót, amely értékes információkat oszt meg olvasóival. Bejegyzéseinkben közkinccsé tettünk többek között olyan hasznos információkat, hogy a kereső optimalizáció során mire érdemes figyelmet szánni, vagy ha spamet kapunk hova tudunk bejelentést tenni, hogyan vásároljunk bölcsen webáruházakban és ezekhez hasonló jól hasznosítható tanácsokat Az indulása óta 47 ilyen részletes bejegyzést helyeztünk ki a blog.tarhely.eu oldalunkra.

.

Ezt követően Magyarországon tárhely szolgáltatóként elsőként, júniustól Google Adwords kupon kódot kezdtünk el a tárhely megrendelésekhez és hosszabbításokhoz ajándékozni, mellyel elérhetővé tettük ügyfeleinknek, hogy a világ legnépszerűbb és leggyakrabban használt keresőjében hirdessenek a kupon kód értékéig, amely akár 20.000 Ft is lehet.

És ezennel mindenki örömére, friss hírként bejelentjük: A promóciónkat meghosszabbítottuk, tehát 2010-ben is biztosítunk új és jelenlegi ügyfeleink megrendeléséhez Google Adwords kuponkódot!

.

Ezenkívül még augusztusban gazdára talált a nyereményjátékunkban meghirdetett fődíj: egy Acer laptop.

.

És egy kis érdekes statisztika:

– Idén év végére több mint 12 ezer domain nevet tartunk karban,
– 12 hónap alatt 10 új szervert helyeztünk be a szerverterembe,
– Több, mint  37.000 online megkeresésre válaszoltunk,
–  Körülbelül 10.000 alkalommal vehettük fel a telefonkagylót
– Több, mint 10 millió forint értékű ajándékot osztottunk ki

.

Természetesen idén év végén sem felejtkeztünk meg hűséges ügyfeleinkről, akik ebben az évben is bizalmat szavaztak nekünk. Hogy Ők milyen ajándékkal is lettek gazdagabbak, az legyen a mi és a megajándékozott Ügyfeleink titka…

.

Az elmúlt év eseményei után nagy izgalommal egyben bizakodva tekintünk az elkövetkezendő év kihívásai felé. Ezúton kívánunk minden blog Olvasónknak kellemes ünnepeket, és sikeres 2010-es esztendőt!

logoblog

Írjon hozzászólást

Az email címet nem tesszük közzé.

error: Content is protected !!