Ajándéknyár – egy igazi élmény a Tárhely.Eu -nál!

Véget ért a nyár, stabilizálódni látszódott a forint, volt egy EP választás, talán mindannyiunknak lehetett ideje pihenni és igen, igazán megérte a Tárhely.Eu -nál ezen a nyáron Ügyfélnek lenni, hiszen összességében több millió forint értékű ajándékkal leptük meg Ügyfeleinket!


Már a nyár előtt elkezdődött mindez  egy kvíz akcióval, ahol tárhely és domain szolgáltatásokat lehetett nyerni mindössze egy kérdőív kitöltésével, a fődíj pedig egy Google Adwords kupon volt, majd ez az ajándéközön annyira megtetszett Ügyfeleinknek és nekünk is, hogy azóta legtöbb tárhely szolgáltatás csomagunkhoz ilyen Adwords kuponok járnak.
De nem dőltünk hátra, még július közepén indítottunk egy következő akciót, ahol több tízezer forint értékű szolgáltatáscsomagokat és fődíjként egy Acer Laptopot nyerhettek a résztvevők, akiket közjegyző jelenlétében sorsoltunk ki.

Aki most kívülállóként erre az oldalra tévedt, valószínűleg nem pontosan látja át, hogy valójában miért és hogyan ajándékozhatja Ügyfeleit egy szolgáltató ennyire. Igen, ez valószínűleg a Tárhely.Eu és Ügyfeleinek közös élményei maradnak, de szívesen megosztjuk ezt az élményt bárkivel a jövőben, hisz ehhez mindössze csak egy tárhelyet kell igényelnie tőlünk!

Kedves Ügyfelünk!
Kapott ezen a nyáron ajándékot tőlünk? Ossza meg tapasztalatait velünk és másokkal is, szóljon hozzá!

Beszámoló:

Dékány Dániel, az Acer Laptop nyertese

“Az értesítés előtti egy-két hétben akarunk vásárolni egy laptop-ot, de külső körülmények miatt nem igazán tudtuk sem azt, hogy vegyünk-e éppen most, sem azt, hogy notebook legyen vagy netbook. Mivel keresztények vagyunk Isten segítségét kértük a döntésben.

Néhány nap telhetett el, amikor szóltak, hogy mi nyertünk. Tulajdonságaiban olyan, mint amilyet venni szerettünk volna (ha notebook mellett döntünk), csak minden részében gyorsabb, jobb. Nekünk ez egy újabb bizonyíték, hogy Isten szereti az embereket, nem feledkezett meg sem az emberiségről, sem személyesen rólunk. Sőt egyetlen emberről sem feledkezett meg. Ő az a pásztor, aki egyetlen bárányért is elindul a hegyek közé, hogy megkeresse.

A régi asztali számítógépünk selejtezésre került, azóta az új laptop-ot használjuk és nagyon szeretjük. Minden van benne, amire szükség lehet, még operációs rendszerből is a legjobb került rá. A fényképező gépünk kártyáját kezeli, drót nélkül akár a homokozó mellől is tudunk a beépített webkamerával beszélgetni az ismerősökkel.

Az átvételkor látható volt, hogy tényleg együtt örülnek a nyeremények, nagyon kedvesek. Azt éreztem, hogy ajándékot adnak, nem pedig azt, hogy egy marketing kampány költséges, de elkerülhetetlen részén esünk túl.

Nagyon jó érzés úgy kapni ajándékot, hogy azt szeretetből, örömmel adják.

Köszönetképpen a Tárhely.Eu linket feltűnőbb helyre raktam a weblapunkon és a “Tárhelyünket a Tárhely.Eu biztosítja.” megváltoztattam “Tárhelyünket és laptopunkat a Tárhely.Eu biztosítja.” szövegre.

Még egyszer köszönöm a Tárhely.Eu -nak (és nem utolsó sorban Istennek) ezt a csodálatos ajándékot.

Dékány Dániel”

3 thoughts on “Ajándéknyár – egy igazi élmény a Tárhely.Eu -nál!”

  1. Sajnos csak ebből a levélből értesültem, hogy valaminek érkeznie kellet, amit már használnom is lehettt volna, ami esetleg üzleti hasznot is hozhatott volna. Volna….volna…volna.

Írjon hozzászólást

Az email címet nem tesszük közzé.

error: Content is protected !!