.Eu és a villamos

Szeptembertől láthatóak a .Eu domain végződés népszerűsítésére szolgáló kampányok Budapest villamosain.
(UPDATE: 2009. augusztus 31. A 173-as buszon is látni lehet már mától és egyre több buszon!)
Madrid és Lisszabon után Budapesten is elkezdi az EURid a kampányát, amely lényege, hogy villamosokon minden ember számára népszerűsíti a .eu domain regisztrációt. Az EURid számára fontos, hogy a válság ellenére, az elmúlt évek sikeres növekedési tendenciája ne forduljon meg vagy lassuljon le lényegesen, hanem a továbbiakban is nagy számban regisztráljanak  .eu domaint az igénylők. Ugyanis talán erre az évre érte el azt az ismertségi szintet a felső szintű végződés, amelynél a potenciális célközönség bővítése a legfőbb feladat.

A kampány nem csak magának az eu végződésnek, hanem valószínűleg az egész piacnak jót tesz majd, hiszen olyan emberek számára is nyilvánvalóvá válik a .eu domain bejegyzésének pozitív oldala, akik eddig nem gondolkodtak el ezen, vagy rálegyintettek, hogy “Magyarországon bőven elegendő számomra a .hu” Ezáltal várhatóan a legtöbb szolgáltatóhoz a szokásosnál több igény fog beérkezni .eu -s regisztrációkra.
Fontos, hogy olyanoknak is eljut az offline formában egy online üzenet, akik még visszakoztak vagy várakozó pozíciót vettek fel a domain regisztrációval kapcsolatban vagy egyáltalán magával a tárhely vásárlással szemben, így talán mindennapi élő találkozás ezzel a reklámhordozóval egy olyan érzetet kelt bennük, hogy  valóban kezdenek  valamiről lemaradni. A magyarországi tárhely és domain vállalkozások hasonló átfogó kampányt még nem bonyolítottak offline, valószínűleg nem is érné meg számukra.

Az eredményt pedig megtudjuk pár hónap múlva, addig is itt ellenőrizheti a kívánt .eu állapotát: http://www1.whois.eu/whois/GetDomainStatus.htm
Ha pedig azonnal el szeretné indítani a domain foglalást, itt megteheti:
http://www.tarhely.eu/ugyfeladmin/domainchecker.php

És Ön látta már a villamost? Hogy tetszett?

Írjon hozzászólást

Az email címet nem tesszük közzé.

error: Content is protected !!