Sztálin, igazolja magát!

Bizonyára nem sok szolgáltató kerül olyan megoldhatatlannak tűnő helyzetbe, mint amibe nekünk sikerült.  Szép csendes téli nap volt. Nem sokára Ünnep, az ember azt gondolná, hogy minden úgy fog történni mint eddig. A nap is jól kezdődött.  Mint mindig, most is nagyon gyorsan megpróbáltuk megoldani Ügyfeleink kéréseit.  Telefonok csörögtek, billentyűzetek ütődtek. Majd jött a fekete leves e-mail formájában tálalva:

Sztalin.hu -hoz a nyilvántartó az alábbit kérte:
“A TT 9/2000 Elvi Allasfoglalasa alapjan nevhasznalati jogosultsag igazolasa”

Párszor elolvastuk. Ezt most hogyan is kell érteni? Próbáljuk meg feltámasztani Joszif Visszarionovics Sztálin úrat egy aláírás erejéig? Vajon a világ meghódítási tervének sikertelensége miatt lenne-e annyira nyugodt, hogy csak úgy fogja és aláírja? Vagy egyszerűen nekilát és folytatja a tervét? Ezt nem kockáztattuk így ezt az ötletet elvetettük.
Ki tudja, hogy egy másik Sztálin aláírása megfelelne-e. Illetve ha aláíratjuk, vajon feltűnik-e valakinek is, hogy ezzel valami nem stimmel. Hamisítás. Ezt sem vállaltuk természetesen.

Egyértelműen a megoldás a TT méltányossága, azaz, mi lenne, ha nem lenne ez az elvi állásfoglalás ennyire elvi? Gyakorlatban aztán ez úgy alakult, hogy Ügyfelünk megkapta a domaint és azóta is előszeretettel használja!

3 thoughts on “Sztálin, igazolja magát!”

  1. És ezt a domaint is ingyen jegyezték be, mint ahogy szokás az új tárhelynél? Mi lehet a kapott 20 GB -s tárhelyen, vagy az adatbázisában?

  2. Ebből is látszik, hogy nálunk az ügyfél az első! Egyébként a névbejegyzés ingyenes volt ügyfelünknek, ahogy ajánlatunkban is szerepel, mert új tárhelyet is regisztrált.

Írjon hozzászólást

Az email címet nem tesszük közzé.

error: Content is protected !!
Scroll to Top