A TOP 10 TITKA

A TOP 10 TITKA

TOP 10

Nyári tudásbázisunk keretein belül azt vesszük górcső alá, hogy a kereső optimalizációs tanácsadás, automatizált program használata miért a leginkább megtérülő marketing stratégia. Mely bárki számára elérhető, legyen az a sarki cipész, vagy akár egy nemzetközi részvénytársaság, a cég méretétől, székhelyétől függetlenül.

A kereső optimalizálás a weboldala taktikai erősítése egy-egy kulcsszóra a keresőkben, a honlap keresőbaráttá tételével és további kiegészítő technikákkal. A kereső optimalizálás célja a keresőkben (pl. google, yahoo) minél előrébb kerülni egy honlappal egy-egy keresett kifejezésre, így több látogatóhoz és vevőhöz jutni. A verseny szoros, mindenki értékesíteni szeretné a termékét, szolgáltatását, ezért nem mindegy, hogy ki a dobogós, tudniillik a díjakat csak ők kapják.

Mivel felmérések bizonyítják, hogy a keresőkben az első tíz találat között szereplő cégre esik az érdeklődők 90 %-ának a választása, tehát azon cégek szolgáltatásait, termékeit választják az informálódók, akik a keresőkben, a keresési találatokban az első tíz helyezett között szerepelnek. Ezért a kereső optimalizáció egy megtérülő beruházás, mely célja, új ügyfeleket, vevőket, megrendelőket generáljon a cége számára, és még több sikert, eredményt hozzon Önnek.

A kutatások azt is alátámasztják, hogy a legtöbb esetben az Internet-marketing stratégiák közül a kereső optimalizáció hozza a legnagyobb megtérülést. A befektetett pénzhez viszonyítva több bevételt hoz, mint amit az online hirdetések, hírlevelek, a partnerprogramok, a kattintás utáni fizetett hirdetések és bármely másfajta online kampány, mely nem azért történik, mert az embereknek megnő az érdeklődésük az Ön termékei, szolgáltatásai felé, hanem közvetlenül a célcsoportot éri el. Hiszen azok az emberek fogják megtalálni a honlapját, akik az Ön által megadott kifejezésekre keresnek az interneten. Ezáltal elkerüli, hogy pénze hatástalan hirdetési formákba vesszen, és nem szükséges, hogy a kedvező találati helyért fizessen, hanem a baloldalon a normál találatok között fog szerepelni a honlapja.

A fentiek fényében azt a tanulságot levonhatjuk, hogy a legköltséghatékonyabb, és legbölcsebb megoldás, ha weboldalunk felépítése kereső és felhasználóbarát, mellyel elősegítjük, hogy megnövelje weboldala látogatottságát, és minőségi látogatót szerezzen.

Ahhoz, hogy a weboldalát, szolgáltatását a keresők, jelen esetben a google egy adott kulcsszóra a keresési találatok elején jelenítsen meg, igencsak sok feltételnek kell megfelelni. A lenti kritériumok napjainkban már hétköznapi ismeretnek számítanak, ellenben mivel a google kifinomult keresőrobotja lényegesen több követelmény alapján vizsgálja, osztályozza a weboldalakat és folyamatosan naprakészeknek kell lennünk. Emiatt egy olyan egyedülálló megoldást is kínálunk az Ön számára, ami hosszútávon garantálja a TOP 10-be való jelenlétet.

Alap esetben, érdemes, már a domain nevet jól megválasztani, lehetőleg egyszerűen, mégis közérthetően, frappánsan írja le az Ön szolgáltatását, tevékenységét, mely nem csak a kereső szempontjából előnyös, hanem jól megjegyezhető is, ezáltal a későbbiekben is könnyedén visszatérhetnek látogatói az oldalára. A keresőrobotok azt is figyelembe veszik, hogy domain nevét mennyi ideje regisztrálta, és milyen végződésű.

Igencsak fontos, hogy weboldalunkat megbízhatóan működő szerveren helyezzük el, mivel a keresési eredményeket jelentősen rossz irányba mozdítja el, ha a keresőrobot nem tudja az oldalt elérni, így fontos előre leegyeztetni a szolgáltatóval, hogy milyen adatforgalomra kell számítani. Tehát mindenképpen praktikus világszínvonalú szolgáltatót választani.

Az oldal felépítésénél érdemes szem előtt tartani a szöveg mennyiségét, tartalmát, hogy választékosan, egyben egyszerűen legyen megfogalmazva ajánlata, a kulcsszavak megfelelő helyen, mennyiségben legyenek elhelyezve (célzott kulcsszavak túlzott használata “spam” gyanút kelt, ezáltal rontja a tartalmat, az oldal minőségét, és a legfontosabbat, a keresőben levő helyezést is). A weboldal struktúrája fontos, hogy érthető legyen, tehát a tartalomra és annak mennyiségére hangsúlyozottan előnyös figyelmet szentelni, mivel a keresők szinte csak a tartalmat látják, lényeges megemlítenünk, hogy a google fejlesztései között szerepel, hogy adatbázisokat és flasheket is vizsgáljon, de ezen újítások jelen esetben fejlesztés alatt állnak.

Igencsak fontos, hogy milyen linkek mutatnak az oldalunkra, jelentős fölényre tehetünk szert, ha a keresőben előnyös pozíciót elfoglaló oldalakról ékezik link weblapunkra, tehát a pagerank mind a külső hivatkozásnál mind saját oldalunknál fontos szerepet tölt be az optimalizáció növelésénél. Természetesen mindenki a legmagasabb minősítést akarja elérni, a 10-est, de ez eddig csak keveseknek adatott meg, például a NASA-nak.

Ezen általános szempontokon kívül még számtalan aspektusból kerül megvizsgálásra weboldalunk. Így a leghasznosabb egy teljesen automatizált optimalizációs programot használni, mely segítségével meglehetősen nagy előnyhöz juthat a konkurenciával szemben, és a keresők bajnokává vállhat. Az automatizált optimalizációs program többek között több, mint 100 keresőbe regisztrálja oldalát. Professzionális optimalizációs tanácsadást készít. A konkurens cégek weboldalát elemzi, és az Ön oldalával összehasonlítja, folyamatosan állapot értesítéseket, statisztikákat küldd. Igencsak megkönnyíti munkáját, mivel mindezt magyar nyelven tesszük elérhetővé, melyet jelenleg az országban csak a Tárhely.Eu biztosít, továbbá megrendelése során megajándékozzuk egy 20 000,- HUF értékű Google Adwords hirdetési lehetőséggel.

A fentiek fényében elmondhatjuk, hogy a Tárhely.Eu garantáltan egyedi, felbecsülhetetlen lehetőséget biztosít: mivel mindig tudomást szerez a keresők legfrissebb frissítéseiről, beállításairól, így meg tud felelni az oldala a legújabb kihívásoknak. Továbbá nagy előny, hogy a konkurenciát ezen programmal bármikor ellenőrizni tudja, így megismeri az ő módszereiket. Továbbá hasznos tippeket, ötleteket kap, mellyel még nagyobb előnyhöz juthat. Jöjjön velünk! Rendelje meg! Legyen győztes! Tegyen ma a vállalkozása holnapjáért! Kattintson ide!

Írjon hozzászólást

Az email címet nem tesszük közzé.

error: Content is protected !!
Scroll to Top