Ne csak egy termékről szóljon az egész!

Ha Ön bemegy egy boltba és 2 hasonló terméket lát szinte ugyan azon az áron, melyiket is választja? Amelyik szebb csomagolásba van? Nem! Azt amelyikhez ajándék jár, azt amelyikhez akció kapcsolódik stb! Mindenkit érdekelnek  az extrák és minden cég nagy kedvvel használja ezt. Ez egy olyan mindkét fél részére előnyös trükk, amivel az eladó elégedett lesz, hisz megveszik a termékét, a vásárló pedig többet kap.

Alkalmazza Ön is ezt honlapján! Ezzel nem csak hogy növelheti a megrendelések számát, de az érdeklődőkben is mélyebb benyomást kelt: “Hé, emlékszem, ha most náluk rendelem meg a terméket, most kapok hozzá egy ajándék…”
Mindenki szereti az ajándékokat, a kézzelfogható ajándékokat. Szinte  minden termékhez, szolgáltatáshoz lehet valami olyasmit kínálni, ami kapcsolódik az eredetihez és a megrendelő részére sokat jelenthet.
Például ha Ön cipőt árul. Adjon hozzá ajándékba cipőkanalat vagy tisztító krémet stb! Kínálja fel ha pl ugyan ezen cipő eredeti bőr változatát megveszi, akkor kap hozzá egy kényelmes papucsot! Használja ezt a lehetőséget bátran és meglátja az eredményt!

Írjon hozzászólást

Az email címet nem tesszük közzé.

error: Content is protected !!
Scroll to Top