Hitelességünk megkérdőjelezhetetlen!

Egy nagyon fontos témával foglalkozunk ezen cikkünkben, azaz, hogyan bizonyítsuk látogatóinknak, hogy valóban hitelesek vagyunk?

Fontos kérdés a vevő szempontjából, hogy az amit ő lát az interneten, emberi és fizikai kontaktus nélkül, mennyire hiteles. Tudjuk, hogy a legtöbb vállalkozás mögött csupán néhány személy munkája áll, a látogatók, a vevők nagyon szeretnék tudni, hogy vajon kik is vagyunk mi, milyen szakmai tudással rendelkezünk. Viszont az nem elég csak a látogatóknak, ha kiteszünk egy menüt, melybe leírunk minden információt, hisz mennyi az esély, hogy rákattintanak?

Vannak olyan egyszerű, mégsem mindenkinek magától értetődő módszerek, melyekkel bizalmat lehet ébreszteni a látogatókban. Mit értünk ez alatt? Kezeljük úgy a látogatókat a megrendelés előtt is, mintha már ügyfeleink lennének, hisz ha még nem ügyfélként is úgy bánunk velük, mintha már ügyfeleink lennének, akkor jogosan érezheti a cégünket különlegesnek, azaz, hogy mi nem félünk adni valamit! Vagy például hangsúlyozzuk ki többször a termék előnyét. Miért? Ha sokszor hallunk-látunk valami jót valamilyen termékről, az bevésődik a tudatunkba, és aztán amikor kapunk egy konkrét ajánlatot, akkor már a kialakult bizalommal szemléljük a megrendelés lehetőségét. Lásd például a televíziós reklámok.
Tehát az e-mail marketing használatával fokozatosan kiépíthetjük és növelhetjük a bizalmat cégünk, termékeink, szolgáltatásaink iránt.

Írjon hozzászólást

Az email címet nem tesszük közzé.

error: Content is protected !!
Scroll to Top