Az Internetmarketing és a kereső regisztráció

Mi az internetmarketing?

Az internetmarketing célja az, hogy megtaláljanak bennünket az interneten. Mégpedig jó helyen és gyorsan! Enélkül a megtalálás esélye szinte nulla. Csak akkor szereznek tudomást rólunk, ha pl, mint az utcai üzletnél , hirdetőtáblát elhelyezünk. Megtehetjük ezt drága pénzért, mint pl  offline pl utcai hirdetésekkel vagy barter megállapodással. De valamit tennünk kell ha a reklámba befektetett pénzt viszont szeretnénk látni.
Az Internetnek van egy rendkívüli előnye a többi médiummal szemben: elterjedtségéhez képest rendkívül olcsón lehet megjelenni rajta.

…És akkor a keresőkbe történő bekerülésről:

A keresőkbe többféle módon lehet bekerülni. Tulajdonképpen két felé lehet osztani a keresőket.
Az első,
mikor  a keresők találják meg és “indexelik” azaz vizsgálják meg oldalunkat. Ekkor nekünk nem kell tennünk semmit, mert egy idő után a kereső úgy is eljut ide.
Előny: Nem kell tennünk semmit, csupán egy oldal kell.
Hátrány: Ezt csak a nagyobb keresők tudják és csak kevés. Tovább nem lehet tudni, hogy 1 hét vagy 1 év alatt kerül be a keresőbe.
A második,
mikor mi regisztráljuk be a keresőkbe saját oldalainkat.
Előny: mi adjuk meg az adatokat és pár napon belül a kereső eldönti hogy felviszi-e vagy sem az Ön oldalát az adatbázisába.
Hátrány: több száz, ezer olyan kereső lehet, amelybe fel kell vinni egyenként az adatokat.

Hogy csinálják a profik? Szeretné Ön is leegyszerűsíteni?
Vannak olyan marketing cégek akik berögződéssel, tapasztalatukkal vagy saját programmal meg tudják oldani azt, hogy ne hetekbe teljen a keresőbe történő bekerülés.
A  tarhely.eu Ügyfelei a tárhelyük admin felületéről egyszerűen meg tudják ezt tenni a kereső regisztráció menüpont alatt! Hát nem egyszerű?

Írjon hozzászólást

Az email címet nem tesszük közzé.

error: Content is protected !!