Az apróhirdetési oldalak

Előző cikkünkben már megtudhattuk, hogyan érdemes a honlapot népszerűsíteni különböző ingyenes oldalakon.
Amiről még nem esett szó, az a az apróhirdetési oldalak.

Az interneten már nagyon sok ilyen oldal van, ahol ingyenesen adhatunk fel hirdetéseket, ha egy terméket el szeretnénk adni, szolgáltatást szeretnénk népszerűsíteni vagy weboldalt reklámozni. (…)

Ennek hátránya az előző levélben beszélt linkgyűjteményekkel szemben, hogy a feladott hirdetés csak rövid időszakra szól! Oldaltól függően 15- 60 napra átlagosan.

Amiért édemes az apróhirdetési oldalon feladni hirdetést oldalunkat/termékünket hirdetve:
– Természetesen sok látogatót szerezhetünk vele, már akkor amikor feladjuk a hirdetést!
– A link/oldal népszerűséget növeli, ha minél több hirdetés van az oldalunk webcímével a neten, így a keresőkre is pozitív hatással van.

Hátrány:
Sok plusz munka.
– Ha látogató szerzésre szeretnénk használni, akkor kb 2 nap múlva újra érdemes az adott oldalra feladni a hirdetést, hiszen aki utánunk tette fel a hirdetését (pl 1 órával később) az előttünk fog megjelenni és így fokozatosan hátrébb sorolódunk. A hátsó hirdetéseket pedig már szinte senki sem nézi!
– Ha link népszerűsítésre szeretnénk használni, akkor viszont minél több oldalra érdemes feladni, kb 40-100 helyre egyszer vagy kb 30-40 helyre folyamatosan.

Van megoldás?

Van! Ha nem szeretne, nincs ideje, kedve ezzel foglalkozni még mindig megkérheti ismerősét, családtagját hogy külön pénz ellenében ezt Ön helyett megtegye.

Természetesen már van erre is igénybevehető szolgáltatás.
A http://www.feladjukhirdeteset.hu/ oldalon ilyen szolgáltatást kínálunk, ahol folyamatosan, az Ön igényeinek megfelelően adjuk fel a hirdetéseket. Érdemes megtekinteni, ha nem is veszi igénybe, sok mindent tanulhat meg a feladásokról.

Írjon hozzászólást

Az email címet nem tesszük közzé.

error: Content is protected !!
Scroll to Top