Automatizáljunk!

Eddig már hirdettünk, foglalkoztunk a vevővel, eladtunk. Minden jól működik, fokozódik a forgalom. De ki tudja ezt győzni személyes kapcsolattal, akár telefonon akár e-mailben? Az akinek kellő ideje és energiája vagy pénze van további munkatársakra. Aki viszont nem csak spórolni szeretne, hanem tökéletesíteni , felügyelni az ügyféllel való kapcsolatát és kiszolgáló rendszerét, annak ajánlatos automatizálni a rendszerét. A levél végén pedig egy különleges ajánlatot és rendszert kaphat tőlünk!

Mit értünk automatizáláson?

A megrendelésnél: egy, de inkább több automatikus válaszig, esetleg számláig. Erre használjon automatikus értesítésőket, külön megrendelőket! Ezeket php-val Ön vagy a honlap szerkesztője egyszerűen meg tudja oldani. Az ügyfél értesítését is és a termék megadásának automatizálásáig, legyen ez akár postai akár internetes.

És miért pont hírlevelünk eladási részében említettük ezt meg?

Mert ezzel nem csak biztosítjuk, növeljük a vevő bizalmát cégünkkel szemben, hanem ezeket az e-maileket felahsználhatjuk további ajánlatok küldésére! Ha rendeltek pl tőlünk egy kg húst, miért ne adjunk hozzá egy vágódeszkát, ha nem is ajándékba, de fél áron? Mit csinálnak a nagy gyorséttermek? “Kérd nagyobba mindössze 50Ft -ért”. A vevő nyer rajta több ételt arányában , a lánc pedig jól, de még milyen jól el tudja adni! Még több bevétel! Küldjünk egyből vagy később több ajánlatot, a megrendelés közben is tehetünk ajánlatokat a vásárlónak. Ezek olyan lehetőségek, amelyekkel megbdöbbentően megnőhet a bevétele!
De hogyan kezdjen hozzá?
Szeretne olyan automatikus kapcsolattartási rendszert, mint amilyet pont most olvas? Egyszerűsítse le kapcsolattartását ügyfeleivel, küldjön további ajánlatokat, növelje tovább bevételét, de hogyan?
Mi sem egyszerűbb, használja a mi Automatikus E-mail Küldö (CronMail) rendszerünket.
További információért, előnyökért, használhatósgért kattintson ide:

https://tarhely.eu/hirlevel_kuldo.php

Írjon hozzászólást

Az email címet nem tesszük közzé.

error: Content is protected !!
Scroll to Top