Ajánlja Önmagát!

A látogatók már jönnek a weblapunkra, akikből kis részük vásárlóink lesznek, a  másik részük, akik a témában /vásárlásban (nem rögtön) érdekelteknek pedig már megszereztük az e-mail címét azáltal, hogy például feliratkoznak az e-mail listánkra.  De hogyan növeljük a vsárlásra kész látogatók bizalmát, hogy nálunk vásároljon?

Íme az egyik módszer, amelyet ma bemutatnuk, az
Ajánlások

A bizalom elnyerésének egyik jó eszköze az ajánlások bemutatása. Vannak már elégedett vásárlói? Akkor szerezzünk ajánlást  meglévő vásárliónktól. Ezek megléte esetén minden kampányunkhoz tudunk majd elegendő ajánlást összerakni.

De hogyan, hogyan tudunk gyűjteni ajánlásokat?
Ez tulajdonképpen csak kreativitásunktól függ. Írjunk például félévente egy levelet a meglévő ügyfeleinknek, és kérjünk tőlük ajánlást. Készítsünk elő egy automatikusan kiküldött e-mail sorozatot az új ügyfeleinknek, amelyikben valahányadik levelünk szóljon az ajánláskéréséről.  Adjunk valamit azon vevőknek akik ajánlásokat írnak!
Általában célszerű viszonozni az ajánlásokat a következő módon: Amikor felhasználjuk az ajánlást, akkor az ajánló személy vagy cég neve után az ajánlást a honlapjukra mutató link zárja. Így, ha a mi oldalunkon böngésző látogatók ellenőrizni szeretnék az ajánlás hitelességét, amit gyakran meg is tesznek, akkor így az ajánlónkhoz irányítjuk őket, ezáltal az ő potenciális ügyfeleivé is válnak. Ráadásul, ha nekünk egy forgalmas Internet oldalunk van, akkor az egyik főoldalunkról származó link igen értékes az ő saját Internet-marketingje szempontjából is. Ezért ajánlást adni és kapni egy mindkét fél számára kifizetődő üzlet.

Írjon hozzászólást

Az email címet nem tesszük közzé.

error: Content is protected !!
Scroll to Top