Hűség, amit nem csak prózában díjazunk

Év vége az összegzések időszaka is: izgalmas statisztikák, érdekfeszítő történetek és persze a várva várt ajándékok sem maradhatnak el. Most sem okozunk csalódást! Ön szerint hány megkeresésre válaszoltunk? Vagy például tudja hogy néz ki nálunk a mosdó? Rögtön kiderül!

Így díjaztuk ez évben ügyfeleink hűségét

Ha röviden kellene megfogalmazni miről szólt ez az évünk,  akkor az “ügyfél-hűség díjazása” szóösszetételt választanánk. Miért? Mert

 • Elképesztő mennyiségű (kb 800) óra munkával  közel két tucat szerver lecserélése
  Mindezt ráadásul kizárólag meglévő  ügyfeleinknek! Máshol talán elfogadott, hogy a legújabb technológiákat csak a legújabb ügyfelek kapják meg, de nálunk ez továbbra sem így van!  Ezért ebben az évben egy teljes hónapnak megfelelő munkaidőt töltöttünk el csak azzal, hogy közel 20 millió forint értékű új szervereket állítsunk üzembe, amellyel körülbelül 4000 hűséges weboldal-tulajdonos számára tettük elérhetővé a legújabb szoftveres és (gyorsabb, stabilabb, kevesebb elektromos áramot fogyasztó) hardwares hoszting rendszereket.  Emellett további 5 szerver kapacitását bővítettük.
 • Tovább növekedett az ajándék csomagunk értéke
  Ez évben immár 100.000 Ft összegű ajándékcsomagot adunk minden ügyfeleink számára
 • Kedvezmények, akciók, nyeremények
  Ajándék hírlevélküldőt, ajándék pendriveot és több kedvezményes rendelési lehetőséget (pl.: SSL) biztosítottunk ügyfeleinknek.
 • És végül: mától új DesigMail webes levelezőrendszer mindenkinek!
  Karácsonyi ajándékunk: új 5 témával, több mint 30 designnal rendelkező webes levelező felület, amely mától elérhető a webmail.ÖnDomainneve.hu alatt belépve!

Figyelemreméltó statisztikák

 • 36 241 megkeresésre (ticket) válaszoltunk ebben az évben
 • Megközelítőleg a megkeresések 80%-ra 1 órán belül válaszoltunk
 • 13 300 alkalommal kerestek minket telefonon ügyfeleink

És végül… így néz ki a Tárhely.Eu konyhája és mosdója

Informatikus kollégáink kisajátították a konyha és  a mosdók elnevezését, így sajátos – halandó ember számára olykor nehezen érthető –  szóviccel lepték meg kollégáinkat és látogatóinkat. Íme az eredmény:

Konyha

Konyha

Férfi mosdó

Férfi mosdó

Raktár

Raktár

Női mosdó

Női mosdó

Share

Szóljon hozzá!

*

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.