Azonnali VPS Teszt lehetőség!

A falak leomlanak


Sokan vágynak VPS-re, de érthető okokból nem mindenki vág bele azonnal az ismeretlenbe. Több okból is:

  • Elsősorban amiatt, mert a VPS  szolgáltatás jelenleg jóval drágább kategóriába tartozik, mint a normál tárhelyek,  lévén itt egy szerver fix részét lehet bérelni. (Emiatt pedig jóval kevesebb Ügyfél számára darabolható fel a gép, holott a fenntartása egy szolgáltatónak hasonló költségekkel jár, mint  webtárhely esetén, ahol több százan is vannak egy szerveren.)
  • Másodsorban végleges rendelés előtt az ember szeretné tudni, hogy mit fog kapni, jobb biztosra menni. Milyen gyors a rendszer, milyen az admin felület, tényleg pár kattintás-e például nálunk egy újraindítás,  operációs rendszer vagy admin felület telepítés stb.

Mi biztosak vagyunk abban, hogy nálunk elégedett lesz, hiszen más szolgáltatóhoz képest mi nem zsúfolunk össze egy gépre minél több Ügyfelet. Ezért is mi rendelkezünk tárhely szolgáltatóként a legnagyobb tárhely/vps szerverparkkal a szervertermünkben. Miért vagyunk ennyire biztosak ebben? Ennek a megértéséhez el kell árulnunk egy szakmai titkot…

A szakmai titok


Más szolgáltató
úgy gondolkodik, hogy minél nagyobb szervert helyez el – mondjuk 128 vagy 256 GB memóriával-,  hogy minél több VPS-t tudjon kiosztani. Igen ám, de így jóval több VPS használja a szerver internetes kapcsolatát, a winchestereket még erőteljesebben veszik igénybe, és a processzorok is jobban meg vannak terhelve. A VPS-eknél az egyetlen olyan fix limit, amelyet nem lehet túlterhelni a memória. Így ha 1 GB-ot tekintünk 1 Ügyfélnek, ezeknél a szolgáltatóknál több százan is lehetnek egy szerveren.
Míg mi, a Tárhely.Eu  jelenleg maximum 24 GB-ot helyezünk el egy szerverben! Ez az előbbi elv alapján csak 24 Ügyfél! Tehát nálunk kevesebb Ügyfél osztozik a 8 magos processzorokon, processzoridőkön, a winchesterek kevésbé vannak megterhelve és a hálózati forgalom is jóval szabadabb.

Nem utolsó sorban ezen minőségi tényezők mellett is igen kedvező áron kínáljuk a VPS szolgáltatásainkat a konkurenciához képest. (Áraink itt!)

Próbálja ki most!


Így hát az elmúlt hetekben kialakítottunk egy olyan lehetőséget, ahol pár kattintással tud azonnal egy teszt VPS-t igényelni, és meggyőződni szolgáltatásaink magas színvonaláról. Kipróbálná? Kattintson ide és legyen részese Ön is a Tárhely.Eu VPS világának!

Share

Szóljon hozzá!

*

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.