IT biztonság konferencia

Idén hatodik alkalommal fog megrendezésre kerülni az Informatikai Biztonság Napja, amely megmozgatja a hazai IT biztonsági szakma apraja nagyját. Több mint 1200 informatikai biztonsággal foglalkozó szakember fog tapasztalataival az érdeklődők segítségére sietni. A rendezvényre 2010. szeptember 28-29-én fog sor kerülni a Cinema City Arénában.

Ebben az évben rendhagyóan először fog sor kerülni a “ITBN Security Award” díj átadására, melyet a szakterület legkiemelkedőbb egyénisége, vállalata fog megkapni. Több kategóriában fognak felsorakozni a tehetséges résztvevők, ebből néhány ízelítő: 2010 legjobb gyártói innovációja, IT Biztonsági véleményezése, IT biztonsági referencia projektje. A díjak odaítélése is kategóriánként változik. Kiemelt témák: Adatszivárgás elleni küzdelem lehetőségei, a biztonsági irányításának, ellenőrzésének megoldásai, megfelelőség, compliance, hálózatvédelem (pl. NAC,WiFi biztonság), hacker szekció (szakma összefogásával), alkalmazások védelme (core business). Ezen kategóriákban az ITBN résztvevői és egy szakmai zsűri fogja a résztvevőket értékelni és a díjakat odaítélni.

Az innovációt szeretnék a szervezők erősíteni, így idén a magyar feltalálok, fejlesztők állnak a középpontban. Ezt erősíti, hogy a támogatóknak köszönhetően a rendezvényre való bejutás díjmentes, a tavaly bevezetett Event Monitor által fejlesztett beléptető rendszer segítségének a köszönhetően -belépők számkódos azonosítása- rendkívül gyors bejutást tesz lehetővé. A rendezvényen elhangzottakról az érdeklődök elektronikus kivonatot kaphatnak.

Az érdeklődőket szeretettel várják a rendezvény szervezői.

Share

Szóljon hozzá!

*

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.