A nyár egyik gyümölcse – ingyenes sablon kollekció Ügyfeleinknek

A nyarat most sem lebzseléssel töltöttük, hanem igen sok egyedi fejlesztéssel kedveskedtünk Ügyfeleink részére. Bár még megannyi ilyen újítás folyamatban van, amiről csak később fogunk beszámolni, már most két rendkívül hasznos információt szeretnénk megosztani Önökkel.

ppark felújítás

Szembe mentünk például azzal a piaci megszokással, ami azt “vallja”, hogy a régebbi szervereken lévő Ügyfelek már nem érdemlik meg a legkorszerűbb “vasakon” történő kiszolgálást. Ahol lehetett olyan egyedi fejlesztéseket végeztünk, ami által szinte meg sem tudja mondani a weboldal tulajdonosa, hogy egy 2005-ös vagy 2010-es verziójú szerver tárolja el az oldalát, ahol pedig nem lehetett ezt megoldani még radikálisabb megoldást vittünk véghez: Egyszerűen lecseréltük a régi gépet és egy vadonatúj szervert tettünk be helyette. Persze az “egyszerűen” szó mögött több hetes előkészületek, nagy technikai tudás és több napos éjjel-nappali konkrét munka állt. Őszintén bevalljuk nekünk se jutott volna ez eszünkbe, ha még ezek előtt pár régebbi szerver nem kényszerített volna minket cserére, de ha egy üzlet -amivel a legjobban Ügyfeleink járnak – beindul…

Ingyenes sablonok

Persze ez a változtatás nem mindenkit érintett, azonban a legújabb ajándékunk már igen! Az eddig úgymond ömlesztve megvásárolható sablonokat kategóriákra válogattuk és több száz Joomla sablonnal kiegészítve ingyenesen letölthetővé tettük Ügyfeleink részére! A kollekció a sablonok.tarhely.eu alatt tekinthető meg és tölthető le. Mindössze csak ki kell választania az Ön számára szimpatikus sablonokat és a megrendelés közben adja meg ajándékutalványát, így a legtöbb termék ingyenesen jár Önnek. Az ajándékutalványát a tárhely admin felületén (cpanel, :2082) találja a bal oldalon.

Még nem Ügyfelünk? Látogasson el a http://tarhely.eu oldalra és legyen részese Ön is a Tárhely.Eu világának!

Share

Szóljon hozzá!

*

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.